Dany0 píše:Sattero píše:1. Nevidím tu tvůj desktop nikde během 8mi stran, co sem si prošel...
Kdyby jses díval pořádně... nebo třeba na jiných fórech....
Sattero píše:2. Nech na každém, jak má vypadat jeho desktop.
1. Neopisuj je to trapný 2. Já ti v tom nebráním. Jenom kritizuju.
Sattero píše:3. Na pozadí které mám se dá dívat příjemně a vynikají ikonky a texty.
Fakt jo? LMAO

Sattero píše:4. Aby byl screen co platný, nesmí být uklizený, proto je Fences zobrazený.
A tos čet kde? Já mám obrazovku uklizenou tak jako tak a tolik ikonek jsem nikdy nepotřeboval.
Sattero píše:5. Widgety potřebuji.
Jj jasně fakt potřebuješ vědět jak máš zatíženou síť.
Sattero píše:6. WLM/MSN je instant messenger. Zajímalo by mě, jakou máš vůči němu averzi.
"Je to starej, zasranej, zkurvenej, otravnej a debilní messenger od microsoftu kterej nikdo nepoužívá, jdi s tím někam dědulo"To jsem nespal já, copypasta!
(Myslím to vážně já to fakt nepsal!)hobitt píše:Dany0: Co kdybys to nechal na něm? Sám snad nejlíp ví, co chce a potřebuje, ne?
Hele mě je úplně jedno co se mu líbí nebo ne. Tahle plocha je případ pro psychiatra. On je psychotik nebo co? Jako chápu možná u někoho co poslouchá nějaký super-extrémní styly písní nebo prostě u hackera se svými poněkud potrhlými zájmy, ale...
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
1. Nebudu hledat tvoji plochu někde na jiných fórech.
2. Bez komentáře, debilita se ale dá v určitém stádiu léčit.
3. Viz č. 2
4. Otázka tématu zní "Jakou máte plochu na PC?", z čehož lze vydedukovat, že by mělo být zobrazeno jak vypadá plocha při používání. Nemusí to tak být, ale pokud by mělo jít o "Jaký máte wallpaper?", tak by tam jistěže byl čistý wallpaper, v horším případě uklizená plocha s co největší viditelnou velikostí wallpaperu.
5. Ano, potřebuji a stejně tak aktuální kurzy měn, výtěžnost procesoru i ram...
6. Viděl si ten program někdy, trubko?
7. Viz č. 2
Celkově je jasné, že Dany se považuje za něco víc, za něco, co je považováno za běžnou normu, přičemž sám ani netuší, že je to pravá ukázka debility. A k hudbě, nevím co posloucháš ty, milý debile, ale já Jazz.