Jakým způsobem jste se vyhnuli vojně?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Lexx 2. 2. 2007 13:55

Jak jsem se vyhnul vojně? Narodil jsem se příliš pozdě - 1986 :-)
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 2. 2. 2007 14:01

jo jo.. asi tak
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost...

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne.. Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zase něco říct, ale on zase něco řekne.

Mondeo 2.5 V6
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 2. 2. 2007 14:57

Ja jsem rocnik 1985 a u odvodu jsem byl, dokonce jsem uspel :-D

Nastesti to pak uz zrusili
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 2. 2. 2007 15:50

LamB píše:ja mam plochy nohy

Já už se jí vyhnu protože jí zrušili :D ... jinak s těma mejma nohama by mě asi také nevzali :D ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krtenek 2. 2. 2007 17:54

Já sem se nevyhnul.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 2. 2. 2007 18:02

Já naštěstí měl na výběr a tak jsem šel na civilní službu. Sloužil jsem v psychiatrické léčebně v Praze 8 - Bohnicích.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mývalice 2. 2. 2007 22:37

Aha. A já měla zato, že když jsi tudle tu psýchu zmínil, žes to měl jako HPP a divila jsem se, jaks k tomu přišel. :)
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod Michal P 2. 2. 2007 22:44

Já si to vybral, varianty byly domov důchodců nebo bohnice, ty bohnice mi přišli zajímavější. A byly zajímavější, kolegyně - sestřičky byly mladý holky po škole a noční s nima byly příjemný, já to tehdá s holkama moc neuměl a ty mi dali školu.
A práce to byla zajímavá, moc mě to bavilo, lákali mě abych tam zůstal, jako sanitář a kdyby to bylo slušně placený zůstal bych.

Jo dodávám že s žádnou z nich jsem tehdá nespal, přesto na to rád vzpomínám, kluk v kolektivu holek, fakt zajímavá zkušenost.

A k práci samotný, dřiny tam moc nebylo, bral jsem si dobrovolně noční a víkendy i když mě za to nemohli dát žádné příplatky, ono té práce bylo míň, o víkendech jsem organizoval rozptýlení pro pacienty, hry, procházky, možná jsem suploval i nějakého terapeuta.
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 3. 2. 2007 09:23

Ted budu OTeckovat, ale Michale to mi povidej, ja ted kazdodenne do divciho kolektivu chodim, respektive budu dalsi 3,5 let chodit je nas ve tride 30 z toho 25 bab...Reknu ti, ze ony se o nas umi teda starat :) ... Jinak sem se vojne vyhnul, ale mozna bych ji i zkusil :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 3. 2. 2007 10:02

Poznáš sám ale myslím že v té škole, to není takové jako trávit třeba noční služby s dvěma holkama, kdy je mezi 23 - 5 hod. na oddělení klídek a na sesterně byl jen jeden gauč. :)
Pamatuju jak jsem se ze začátku styděl natáhnout se vedle holky s kterou jinak nic nemám a jak mě poprvé překvapily když mi řekli ať se uvelebím mezi nima. Dokonce holky co chodily jen na ranní vyzvídali jaké to se mnou je, ale jak jsem psal k ničemu víc nikdy nedošlo.
Hezký vzpomínky, ale už je to asi 14 let.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Narcissus 3. 2. 2007 18:24

Vojně jsem se (tehdy bohužel) nevyhnul a i když jsem větší hovada a svině nepotkal, jsem za tu zkušenost velmi rád. A dovolil bych si tvrdit, že lidi, co se vojně vyhnuli, jsou o dost ochuzeni.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod blino 3. 2. 2007 20:45

modra farba je dobra- najradsej ju mam na svojej modrej knizke :tleskani

takze som sa vojne vyhol a vobec nelutujem...
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Darth Stewe 3. 2. 2007 21:11

Já se vyhnu vojně zákonem :D :D :D
Pod záštitou svobodné vůle jsme přestali přemýšlet o důvodech našich rozhodnutí. Nelze se pak divit, že nejsme schopni pochopit jeden druhého.
Darth Stewe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanmilanmilan 4. 2. 2007 15:10

Narcissus píše:A dovolil bych si tvrdit, že lidi, co se vojně vyhnuli, jsou o dost ochuzeni.i/quote]

mam takovej dojem, ze nam to vynahrazuje vysoka skola dostatecne :/
milanmilanmilan
Čtenář

Odeslat příspěvekod FAN. 5. 2. 2007 09:47

......Já jsem měl dva roky " PRÁZDNIN", hlídal jsem vás, před :hm imperialisty.
YETI 1.4 TSI Outdoor elegance green tec - oranž terrakotta.
FAN.
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka