Jakým způsobem jste se vyhnuli vojně?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Lexx 2. 2. 2007 12:55

Jak jsem se vyhnul vojně? Narodil jsem se příliš pozdě - 1986 :-)
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 2. 2. 2007 13:01

jo jo.. asi tak
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 2. 2. 2007 13:57

Ja jsem rocnik 1985 a u odvodu jsem byl, dokonce jsem uspel :-D

Nastesti to pak uz zrusili
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 2. 2. 2007 14:50

LamB píše:ja mam plochy nohy

Já už se jí vyhnu protože jí zrušili :D ... jinak s těma mejma nohama by mě asi také nevzali :D ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krtenek 2. 2. 2007 16:54

Já sem se nevyhnul.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 2. 2. 2007 17:02

Já naštěstí měl na výběr a tak jsem šel na civilní službu. Sloužil jsem v psychiatrické léčebně v Praze 8 - Bohnicích.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mývalice 2. 2. 2007 21:37

Aha. A já měla zato, že když jsi tudle tu psýchu zmínil, žes to měl jako HPP a divila jsem se, jaks k tomu přišel. :)
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod Michal P 2. 2. 2007 21:44

Já si to vybral, varianty byly domov důchodců nebo bohnice, ty bohnice mi přišli zajímavější. A byly zajímavější, kolegyně - sestřičky byly mladý holky po škole a noční s nima byly příjemný, já to tehdá s holkama moc neuměl a ty mi dali školu.
A práce to byla zajímavá, moc mě to bavilo, lákali mě abych tam zůstal, jako sanitář a kdyby to bylo slušně placený zůstal bych.

Jo dodávám že s žádnou z nich jsem tehdá nespal, přesto na to rád vzpomínám, kluk v kolektivu holek, fakt zajímavá zkušenost.

A k práci samotný, dřiny tam moc nebylo, bral jsem si dobrovolně noční a víkendy i když mě za to nemohli dát žádné příplatky, ono té práce bylo míň, o víkendech jsem organizoval rozptýlení pro pacienty, hry, procházky, možná jsem suploval i nějakého terapeuta.
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 3. 2. 2007 08:23

Ted budu OTeckovat, ale Michale to mi povidej, ja ted kazdodenne do divciho kolektivu chodim, respektive budu dalsi 3,5 let chodit je nas ve tride 30 z toho 25 bab...Reknu ti, ze ony se o nas umi teda starat :) ... Jinak sem se vojne vyhnul, ale mozna bych ji i zkusil :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 3. 2. 2007 09:02

Poznáš sám ale myslím že v té škole, to není takové jako trávit třeba noční služby s dvěma holkama, kdy je mezi 23 - 5 hod. na oddělení klídek a na sesterně byl jen jeden gauč. :)
Pamatuju jak jsem se ze začátku styděl natáhnout se vedle holky s kterou jinak nic nemám a jak mě poprvé překvapily když mi řekli ať se uvelebím mezi nima. Dokonce holky co chodily jen na ranní vyzvídali jaké to se mnou je, ale jak jsem psal k ničemu víc nikdy nedošlo.
Hezký vzpomínky, ale už je to asi 14 let.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Narcissus 3. 2. 2007 17:24

Vojně jsem se (tehdy bohužel) nevyhnul a i když jsem větší hovada a svině nepotkal, jsem za tu zkušenost velmi rád. A dovolil bych si tvrdit, že lidi, co se vojně vyhnuli, jsou o dost ochuzeni.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod blino 3. 2. 2007 19:45

modra farba je dobra- najradsej ju mam na svojej modrej knizke :tleskani

takze som sa vojne vyhol a vobec nelutujem...
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Darth Stewe 3. 2. 2007 20:11

Já se vyhnu vojně zákonem :D :D :D
Pod záštitou svobodné vůle jsme přestali přemýšlet o důvodech našich rozhodnutí. Nelze se pak divit, že nejsme schopni pochopit jeden druhého.
Darth Stewe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanmilanmilan 4. 2. 2007 14:10

Narcissus píše:A dovolil bych si tvrdit, že lidi, co se vojně vyhnuli, jsou o dost ochuzeni.i/quote]

mam takovej dojem, ze nam to vynahrazuje vysoka skola dostatecne :/
milanmilanmilan
Čtenář

Odeslat příspěvekod FAN. 5. 2. 2007 08:47

......Já jsem měl dva roky " PRÁZDNIN", hlídal jsem vás, před :hm imperialisty.
YETI 1.4 TSI Outdoor elegance green tec - oranž terrakotta.
FAN.
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka