Jakým způsobem jste se vyhnuli vojně?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mývalice 11. 10. 2005 19:12

No jo. Většinou klasika. Buď pozdní rok narození a nebo uchýlení se ke studiu. :mrgreen: Nebo protekce či úplatky a simulování. :potichu
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod zamis 11. 10. 2005 19:18

no ja se vojne vyhybat nemusel. akorat me to vyslo, pac kdyz jsem mel jit k odvodu, zrovna to vsechno zrusili. :D
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 11. 10. 2005 19:22

Myvalice a se narodili jako zenska :mrgreen:
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mývalice 11. 10. 2005 19:32

:hm To je taky pravda. Ale považuju to za samozřejmost. :mrgreen:
Takže jsem to neuvedla. :wink:
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod 2Pix 11. 10. 2005 23:22

v Izrealy plati vseobecna branna povinost i pro zensky ;-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 10. 2005 23:26

Tak pro ty ženský bych to u nás taky zaved. Ale nebyla by to vojna, ale roční kurz domácích prací. Vaření, žehlení, praní atd. (taky sexuální dovednosti)
Některé holky nic z toho neumí ani ve dvaceti. No je to děs.

EDIT: Já všechny domácí práce ovládám a tudíž je vyžaduju i po své partnerce. Práce se má dělit pěkně fifty-fifty. Žádné ulívání.
Naposledy upravil S-Tony dne 12. 10. 2005 09:21, celkově upraveno 1
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 12. 10. 2005 00:41

bud rad ze to nevi ve dvaceti, jeste se to muzou doucit... znam i takovy co se to nenaucily v petatriceti a dvou deckach :-) ...

ale fakt je ten, ze ja mam narozdil od nekterejch vrstevnic ve svejch dvaceti velky znalosti v domacnosti :-) .. a svym zpusobem mne to i bavi (aneb, kdyz varim ja, nikdo do kuchyne nesmi :-D)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Michal P 12. 10. 2005 09:34

- z osobních důvodů původní příspěvek smazán -
Naposledy upravil Michal P dne 12. 9. 2007 18:33, celkově upraveno 1
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 12. 10. 2005 10:53

studuju........

k domácím pracem žiju už tři roky sám, takže od 17 zvládám nebo musím zvládat vše... akorát nežehlím... žehlení považuju za zbytečnost... jednou tza rok si nechám přežehlit u babičky košili na ples,...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Asspenn 12. 10. 2005 20:22

Simulací a posléze věkem. Modrá v 28 letech.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cache 13. 10. 2005 09:17

Ja som planoval (ak vacsina VS studentov) prihlasovat sa na nejaku VS dokial nebudem za vodou, pripadne vytrieskat modru koli okuliarom, ale nakoniec mi to vsetko prekazilo zrusenie vojny toto leto :D
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 16. 10. 2005 15:25

Mam modrou. Poctive. (nemocne ruce)
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 16. 10. 2005 15:34

OT : to by mne zajimalo jak by vypadal BASICovej program na peklo :-D .. ted si to v hlave predstavuju a vypada to zajimave (at zijou podprogramy :-D)
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod M. 16. 10. 2005 16:50

Zrusili ji :D Ale stejne uz jsem mel davno priklepnutou civilku ;)
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cibtom 16. 10. 2005 16:50

já jsem se vyhnul jednoduše, oni ji zrušili, ale i tak už jsem měl připraven plán "B"
cibtom
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka