Dneska je furt vedro, jako uz asi od unora, ale oproti predchozimu mesici to je docela v pohode - ted dokazu stat venku, aniz bych se samovolne potil...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Zamračeno celý den a prý je červenec a víkend má být o ničem taky
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
17-20 stupňů pod mrakem s děštěm je super v červenci?
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
17-20 je fajn. Uz se da koupat. Clovek se nemusi bat, ze dostane z vedra infarkt a po hodine pobytu kdekoliv, kde neni klimatizace neni potreba sprcha, aby ***** jak prase z rozkladajiciho potu. Jeste o 5 stupnu min a je to fajne i na sport
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...