Tak ja si pametam viac ultranelogickych snov ako ked som mal asi 3-4roky, bol som niekde v blizkosti Vysokych Tatier, na nejakom lieceni ci co to bolo.
tak som tam bol v izbe 6x6 metrov asi s dalsimi 5 detmi a zaspal som.
Snivalo sa mi to, ze som mal lietajuci koberec, s ktorym som preletel k babke (v tom case to bolo moje best miesto, miesto oddychu, pohody, jednoducho tam som mal taky raj, v ktorom som mohol robit vsetko
) A tak som tam letel, doletel, (nepametam si 100% z toho, preto to aj pisem, nejak mi to logiku nedava
) A zrazu vidim ako babka nieco pecie/vari (ona zvykne robit z tej oblasti genialne veci, asi preto to tam bolo
). Ale zrazu som sa u nej zobudil a videl som ako varila/puekla, ten cas co som tam bol sa mi zdal prizliz dlhy, na to ako som sa zobudil v tom liecebnom pobyte, si ani nepametam, ale viem ze pre mna prisli rodicia, takze som v skutocnosti nelietal,
to sa ani neda vysvetlit, to bolo nieco totalne nelogicke, ale mal som viac takych podobnych blbosti, ked som si myslel ze je to skutocnost, napr dva take presnejsie: Bol som pri PC, na nete som nasiel nejaku stranku, kde som mohol odpalovat rakety na hociake miesto na Zemi, tak som jednu dve poslal k nam do Mesta, myslel som si ze to je len hra alebo co, ale potom som sa isiel napit do kuchine a zrazu dosiel domov oco a brat, a oco hovoril, ze mamu zabila nejaka raketa co explodovala v meste
potom, som sa strasne chcel zobudit a ja som sa zobudil
a este raz sa mi take snivalo, ze som pri nasom potoku sniproval ludi, ale vlastnu rodinu
ale neviem preco, normalne som ich zastrelil, potom ma napadlo, ze co to robim, tiez som sa chcel zobudil a zobudil som sa
To su niekedy take nemozne haluze ze az
EDIT:
Inak tak si to tu citam a na dost podobne sny si pamrtam, napr par haluzy zase:
V case ked som pozeral 10 dielov SG-1 denne, tak som prechadzal na ine svety, to bola celkom haluz,
Alebo ma napadlo:
Raz som isiel zo skoly, alebo tak nejak, lebo som bol pri tej krizovatke, blizko skoly, a nieco som citil z ustach, tak som si odplul a bolo to take zlte, nejak som sa v tom istom okamihu ocitol u nas doma v kupelni nad umyvaldom a som tu zltu hmuto vypluval, bolo toho stale viac a viac, ale nakoniec som zistil, ze to mam take zozltnute zuby, ze sa mi uz rozpadavaju a praskaju a hocico ine, nieco s velmi zlymi zubami (ktore mimochodom take aj mam
) tak som sa pozrem asi aj do zrkalda a bol to neskutocne hnusny pohlad na moje zuby, a hned som sa zobudil...
Po tom sne som si umyval radsej zuby, lebo som sa bal ze by sa mi to mohlo v realite stat, (sen bol tak realny ze som neveril
) No ale potom som si ich zase prestaval umyvat a po 1 roku ma jeden zacal bolet, a ked dosiel k zubarke, a ked mi oznamila ze tam mam nejake veci ktore potrebuje spravit co najrychlejsie a este taky bonus 13 kazov, tak ma islo je***t o zem, ten sen ma mal asi upozornit ci co, ale uz to mam na 95% zasebou a nechal som u nej niekolko desiatok tisic SK
Odvtedy si uz zuby stale umyvam
Alebo napr, ze som isiel s mamou v aute a predbiehala niekoho, mala to byt uz havarka, ved sme pekne 40% auta bolo v druhom, ale akoby nejaky bug sna a isli sme normalne dalej
Alebo raz som bol u babky *len som si neni isty ci som spat tam alebo doma) a mal som ist do mesta nakupit 10 rohlikov (neze by som isel do 250metrov zdialenej jednoty, ja som isiel do 5km vzialeneho mesta
) A ked som tam isiel, tak na krizovatke sa naburali fatalne 4 auta, nejaky sportak, dodavka a 2 klasicke, ludia tam boli brutalne krvavy a stali aj okolo , total chaos, ja ze zavolam na 112, ale ked som tak volal, tak mi operatol nechcel verit . Potom som sa nejak ocitol v tej mestkej bagete, ale netusim som vobec preco som tam dosiel, uz bolo po siestej, takze bolo closed, a bol som totalne bezvladny, len tak som tam chodil dokola jak nejaky blazon ani som nevedel ci som si zobral praxy zo sebou, stale som mal v mysli tu havarku... a konec :lol;
este k tym havarkam zase s rodinou, sme isli okolo benzivonej pumpy, a oproti nejak predbiehal kamoin a my sme boli v aute starych rodicov, maju Tico Daewo, a tak ked sa to blizilo, mne sa podarilo vyskocit von (cca v 70km/h ale normalne som tam stal a videl som... ) ako to Tico nabral kamion, ale iba ho suchol, lebo sme uhli z cesty prec, ja som v tedy bol vonku, sesternica sedela ako spolusediaca... A potom som videl nejake plamene a tak a ked ten kamion odisiel, (po skrknuti) tak som len videl tu sesternicu a bola brutalne zhorena, cela tvar na kost cierna a to bol extremne nechutny pohlad
a potom konec :lol
Tak mne sa taketo haluze snivaju, ale to iba par krat, asi raz za mesiac