Co sa Vam dnes v noci snivalo?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 15. 11. 2006 07:00

Že dělám na dílně, kde jsem dřív dělal... :hm

...vždyť je to momentálně vlastně pravda. :)
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hhitmen (novy) 15. 11. 2006 12:25

Tak me se jich zdalo dnes vice prvni byl ze jezdim nekde po meste v BMW M6 ale nevim kde to bylo nejake zavody sem jezdil.(To asi proto ze sem se dival na Fast&furious tokio drift)
A druhy ze sem nasel doma svuj stary mobil N 6630 a byl sem rad ze mam 2 mobili ale rano neprijemne vzbuzeni :)
Telefon: MDA Vario-Crossbow(WM06)
rom 10.1.0.811 UE4 WWE
radio 02.25.11
Příslušenství:2GB miniSD Kingston;Bluetooth Perfect
Tarif: O2 Pohoda
hhitmen (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod schizophrenia 15. 11. 2006 15:24

zdálo se mi, že mě chtěl sežrat delfín
schizophrenia
Čtenář

Odeslat příspěvekod christian 15. 11. 2006 15:50

mne se zdalo o invazi z vesmiru.. sakra mel bych prestat hrat toho dooma :) :mrgreen:
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod JozefV 24. 11. 2006 19:08

Tak ja si pametam viac ultranelogickych snov ako ked som mal asi 3-4roky, bol som niekde v blizkosti Vysokych Tatier, na nejakom lieceni ci co to bolo.
tak som tam bol v izbe 6x6 metrov asi s dalsimi 5 detmi a zaspal som.
Snivalo sa mi to, ze som mal lietajuci koberec, s ktorym som preletel k babke (v tom case to bolo moje best miesto, miesto oddychu, pohody, jednoducho tam som mal taky raj, v ktorom som mohol robit vsetko :) ) A tak som tam letel, doletel, (nepametam si 100% z toho, preto to aj pisem, nejak mi to logiku nedava :) ) A zrazu vidim ako babka nieco pecie/vari (ona zvykne robit z tej oblasti genialne veci, asi preto to tam bolo :) ). Ale zrazu som sa u nej zobudil a videl som ako varila/puekla, ten cas co som tam bol sa mi zdal prizliz dlhy, na to ako som sa zobudil v tom liecebnom pobyte, si ani nepametam, ale viem ze pre mna prisli rodicia, takze som v skutocnosti nelietal, :lol: to sa ani neda vysvetlit, to bolo nieco totalne nelogicke, ale mal som viac takych podobnych blbosti, ked som si myslel ze je to skutocnost, napr dva take presnejsie: Bol som pri PC, na nete som nasiel nejaku stranku, kde som mohol odpalovat rakety na hociake miesto na Zemi, tak som jednu dve poslal k nam do Mesta, myslel som si ze to je len hra alebo co, ale potom som sa isiel napit do kuchine a zrazu dosiel domov oco a brat, a oco hovoril, ze mamu zabila nejaka raketa co explodovala v meste :shock: potom, som sa strasne chcel zobudit a ja som sa zobudil :lol: a este raz sa mi take snivalo, ze som pri nasom potoku sniproval ludi, ale vlastnu rodinu :shock: ale neviem preco, normalne som ich zastrelil, potom ma napadlo, ze co to robim, tiez som sa chcel zobudil a zobudil som sa :lol:
To su niekedy take nemozne haluze ze az :lol:

EDIT:
Inak tak si to tu citam a na dost podobne sny si pamrtam, napr par haluzy zase:
V case ked som pozeral 10 dielov SG-1 denne, tak som prechadzal na ine svety, to bola celkom haluz,
Alebo ma napadlo:
Raz som isiel zo skoly, alebo tak nejak, lebo som bol pri tej krizovatke, blizko skoly, a nieco som citil z ustach, tak som si odplul a bolo to take zlte, nejak som sa v tom istom okamihu ocitol u nas doma v kupelni nad umyvaldom a som tu zltu hmuto vypluval, bolo toho stale viac a viac, ale nakoniec som zistil, ze to mam take zozltnute zuby, ze sa mi uz rozpadavaju a praskaju a hocico ine, nieco s velmi zlymi zubami (ktore mimochodom take aj mam :lol: ) tak som sa pozrem asi aj do zrkalda a bol to neskutocne hnusny pohlad na moje zuby, a hned som sa zobudil...
Po tom sne som si umyval radsej zuby, lebo som sa bal ze by sa mi to mohlo v realite stat, (sen bol tak realny ze som neveril :) ) No ale potom som si ich zase prestaval umyvat a po 1 roku ma jeden zacal bolet, a ked dosiel k zubarke, a ked mi oznamila ze tam mam nejake veci ktore potrebuje spravit co najrychlejsie a este taky bonus 13 kazov, tak ma islo je***t o zem, ten sen ma mal asi upozornit ci co, ale uz to mam na 95% zasebou a nechal som u nej niekolko desiatok tisic SK :lol:
Odvtedy si uz zuby stale umyvam :lol:
Alebo napr, ze som isiel s mamou v aute a predbiehala niekoho, mala to byt uz havarka, ved sme pekne 40% auta bolo v druhom, ale akoby nejaky bug sna a isli sme normalne dalej :lol:
Alebo raz som bol u babky *len som si neni isty ci som spat tam alebo doma) a mal som ist do mesta nakupit 10 rohlikov (neze by som isel do 250metrov zdialenej jednoty, ja som isiel do 5km vzialeneho mesta :lol: ) A ked som tam isiel, tak na krizovatke sa naburali fatalne 4 auta, nejaky sportak, dodavka a 2 klasicke, ludia tam boli brutalne krvavy a stali aj okolo , total chaos, ja ze zavolam na 112, ale ked som tak volal, tak mi operatol nechcel verit . Potom som sa nejak ocitol v tej mestkej bagete, ale netusim som vobec preco som tam dosiel, uz bolo po siestej, takze bolo closed, a bol som totalne bezvladny, len tak som tam chodil dokola jak nejaky blazon ani som nevedel ci som si zobral praxy zo sebou, stale som mal v mysli tu havarku... a konec :lol;
este k tym havarkam zase s rodinou, sme isli okolo benzivonej pumpy, a oproti nejak predbiehal kamoin a my sme boli v aute starych rodicov, maju Tico Daewo, a tak ked sa to blizilo, mne sa podarilo vyskocit von (cca v 70km/h ale normalne som tam stal a videl som... ) ako to Tico nabral kamion, ale iba ho suchol, lebo sme uhli z cesty prec, ja som v tedy bol vonku, sesternica sedela ako spolusediaca... A potom som videl nejake plamene a tak a ked ten kamion odisiel, (po skrknuti) tak som len videl tu sesternicu a bola brutalne zhorena, cela tvar na kost cierna a to bol extremne nechutny pohlad :lol:
a potom konec :lol

Tak mne sa taketo haluze snivaju, ale to iba par krat, asi raz za mesiac :lol:
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod JozefV 24. 11. 2006 20:20

Alebo si spominam na to ako prisli nemci k nasej bytovke a zacali do nej sypat a tych klasickych nemeckych samopalov, ale strielali len do okien a ja som mal taky pohlad ze som videl aj ich ale aj tu bytovku, ake keby som bol a nejakej lampe nad nimi :lol:
Alebo teraz ma este napadlo:
Bol som vonku, asi sam, ale netusim co som tam robil, pred bytovkou, Zrazu som sa pozrel na sever, (Su tam hory) a odtial islo tornado zo zapadu na vychod, ak by som spravil kolmicu odomna k tornadu, tak v tom momente ked sa tej kolmici tornado chytilo, tak zmenilo smer o 90stupnov a islo na mna, bolo asi 500-1000metrov vzdialene, tak ja som bezal do pivnice (to su tie zarovno normalnej zeminy/ciest vyska 0metrov) tak som isiel do stredu a cakal som, nejak nechcelo prist, tak som nasu pivnicu odomkol a pozrel cez okno, a tornado bolo par sekund odomna vzdialene, tak som sa rozbehol prec z tej pivnice a levda som zvladol zatrovit dvere, Vsetko tam lietalo hore dole, ale bytovku to takmer ani neposkodilo, nastalo totalne ticho a videl som nadherny pohlad ako to tornado odchadza, tak som si pomyslel ze pojdem domov a hned si nastavim v ICQ profit "tornado" alebo nieco take (netusim preco ma to napadlo) ale isiel som do svojej izby na PC som sa ani nepozrel, lebo som videl pohlad z okna, ako keby je za bytovkou prales a cez neho rechadza ciara znicenych stromov tornadom, Ten pohlad bol krystalovo cisty, totalne detialy si pametam a potom som sa prebudil :lol:
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Darwel 25. 11. 2006 21:52

Mě se zdálo, že jsem si zohnul sponu na pásku... Jak jednoduché. :mrgreen: Jinak se mě zdá tak maximálně tma.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ally 23. 12. 2006 05:24

Zdálo se mi, že u nás byla zase povodeň :(
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod strny88 24. 12. 2006 19:06

No jí mám pořád erotické sny :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod NMS 25. 12. 2006 14:29

Zaplaťpánbu nic ... ještě to tak.
I see dumb people ... they are everywhere ...
NMS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 1. 1. 2007 11:40

Asi jsem praštěnej, dnes v noci se mi zdálo, že už je venku FExplorer pro S60 3rd. :roll:
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tark 1. 1. 2007 12:38

Sakra hezký sen :)
tark
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michal P 1. 1. 2007 15:20

Po delší době jsem ve snu jel někam daleko vlakem, krásný sen.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 21. 1. 2007 09:44

Chvíli před tím, než jsem se probudil se mi zdálo, že jsem se probudil a pouštím počítač. Zřejmě to bude nějaká nemoc. :roll:
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod JozefV 22. 1. 2007 08:27

Tak jak som v poslednom case pozeral priliz vela casti BSG naraz tak sa mi snivalo ze tam s nimi bojujem :lol:
JozefV
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka