Černá skřínka - vylejte si svou zlost

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 24. 1. 2011 17:15

zkur*enej zánět průdušek. Se toho asi nikdy nezbavím. Musím být v práci a přitom je mi blbě jako už dlouho nebylo. :-\
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Tukatkat 24. 1. 2011 23:16

suk: Kdo ti mel rozbit hubu? :-O

Doriti proc mam tak debilni postavu.. na stehna kalhoty 30 na pas 34... a nemeli tam samozrejme ani jedny pouzitelny.. tak jsem si vzala saty.. :D
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod suk 24. 1. 2011 23:20

kat: nekdy povypravim... ale rekl mi jen "ja vim, ze mi delas do zensky" :D

a du si vylejt zlost: umi ***** a zejtra mam zkousku! *****!
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Tukatkat 24. 1. 2011 23:28

pockej, myslis tamtoho blondaka, jaks jednou rikal? :D
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod christian 24. 1. 2011 23:31

suk píše:a du si vylejt zlost: umi ***** a zejtra mam zkousku! *****!

Normálka :) Z čeho ta zkouška je?
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 24. 1. 2011 23:34

chris: lingebra... ja uz jsem z lingebry udelal zkousku na MFF... to je vtipny, tam napoprvy, tady to nedam, haha... uz je to muj druhej pokus, uargh...

tuk: jo, to bude asi ono...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod christian 25. 1. 2011 01:51

Na to mám taky nemilé vzpomínky :) Tehdy jsem měl ještě za 3 ze semestru z hodně podobného předmětu..
Ale 7 kreditů za to je humáč..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 25. 1. 2011 11:59

Dalsi semestr mam matalyzu za 8 kreditou :D
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Tukatkat 25. 1. 2011 13:57

Se mnou to neni normalni.. v posledni dobe porad neco nekde nechavam/ztracim :-/
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod suk 25. 1. 2011 15:53

Se mnou to neni normalni. Na matfyzu jsem zkousku z lingebry dal na prvni pokus :-/
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod christian 25. 1. 2011 15:57

No na FELu existují i případy, kdy se celý předmět reprízuje za rok znovu :)
die('Hacking attempt');

christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 25. 1. 2011 16:30

To ja vim. Jednoho takovyho pripada jsem dneska potkal, ale ten to prej dal (ukecal o 17 bodu)...
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Tukatkat 25. 1. 2011 20:04

Kerej debil nam hacknul skolaonline.cz.. ? Se asi nepodivam kde zejtra zaciname a jakou hodinou.. :-D
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod trent 28. 1. 2011 13:59

Hovadismus lidí, bydlících v našem domě je snad bezbřehý. Developer a stavitel v jedné osobě měl tak nejednoznačně a celkem špatně sepsané kupní smlouvy na byty, že si kupující mysleli, že k bytu koupili i parkovací místo. Avšak skutečně tomu tak nebylo. Developer teď bezplatně převádí stání na vlastníky bytů. Pokud to stihne udělat snad do konce března, stát by měl vrátit kupujícím nějakou daň. Nevím co v tom přesně je. A těď důkaz oné debility. Ve všech ostatních domech jsou i nebytové prostory, patřící developerovi. On je buď pronajal, prodal, nebo přetvořil na bytové jednotky s předzahrádkou a prodal. Ne však u nás. Na nás si jen tak nepřijde. Naše skvělé družstvo v něm vidí nepřítele a vše, co on navrhuje, se zamítá. Na to aby změnil prostory na byty, musí dostat svolení družstva. Pokud dostane svolení družstva, neprodleně převede parkování na vlastníky a ty pak dostanou zpět peníze od státu. Logické, jasné... U nás však v zájmu vyššího principu, závisti, debility a krátkozrakosti, raději nechámě peníze státu, abychom mohli udělat schválnost developerovi.
H*jzlové zk*rvený...do p*če
Děkuji za pozornost.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 1. 2011 12:43

Smog je sviňa :-S
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka