Černá skřínka - vylejte si svou zlost

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod suk 19. 1. 2011 19:22

To nevim. Zato vim, co si mysli o tobe :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 1. 2011 19:27

Alespoň nebudu mít problém s nízkým tlakem, projevilo se mé cholerické já. :D
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 19. 1. 2011 19:36

Tak jsi jí aspoň někam poslal? Ono taky žáleží na dotazu a na tvé odpovědi. ;-)
Přišel jsem do práce a zjistil jsem, že tu dnes nejsem nic platný. Tak nevím, jestli se radovat, či nikoliv.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 1. 2011 19:43

Důrazně jsem se ohradil, že urážky jsem nečekal a urážet se nenechám, pak jsem se dočkal narážky na to, že nemůžu rozdýchat, že chce jeho a ne mě ( :D )...no prostě komedie největší :mrgreen:
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 19. 1. 2011 20:29

hobitte a jaké by bylo její překvapení, kdybys jí uvedl ... „jo máš pravdu - chci Tě, ale kvůli tomu neodpovídám tak, jak odpovídám ... mé chování tím tedy není nijak negativně poznačeno“.
Raději budeš kličkovat jako zajíc a kde nic, tu nic.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 1. 2011 20:55

Je pravda, že jsem hodně naštvaný, tak jsem nejednal racionálně. Ale už ji nechci. Nejde o ten dnešek - k tomu jsem došel už dřív. Jen jsem z dneška rozladěný, mrzí mě, co si o mě myslí. Zvláště, když jsem k ní upřímný, pravdomluvný... to mě naštvalo nejvíc.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 19. 1. 2011 20:57

hobitte občasný lidský výbuch neznamená hned zásadní špatnost, či nevhodnost chování v příslušné situaci. Někdy může pomoct naznačit, že člověku skutečně o něco jde.

Věci kolem té dívky vnímáš - jak se mi zdá - neobjektivně ... momentálně nejsi schopen dobře vyhodnotit situaci...což samozřejmě neznamená, že ji nemáš možnost odmítnout ...resp. jak píšeš „nechtít“.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 1. 2011 21:02

Já to beru, ale když jsem prostě nic špatného neudělal, tak to opravdu nechci poslouchat/číst. Toho jsem si užil dost s nedávno ještě nejlepší kamarádkou.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 19. 1. 2011 21:25

No tak nejlepší kamarádka to asi nebyla.
Ty si za to ale můžeš sám. Pořád se v dobré víře sereš do věcí, do kterých ti nic není(ačkoliv tě minimálně my tady varujem). Dáváš na řeči svých "nejlepších" kamarádů(které se pravidelně ukazují jako keci případně lži. Nedáš na svůj úsudek, ale na "nejlepší" kamarády. A ta konverzace s Naďou... To bys potřeboval naplácat. V polovině jsi to měl utnout, ať se třeba po. Ty by jsi z toho vyšel s čistým štítem. Navíc ses do toho zamotal, takže jsem nabyl stejného dojmu, jako ona.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 1. 2011 21:33

To jsem už zjistil taky.
Jó, přesně tak. Chtěl jsem pomoct, uklidnit a dojel jsem na to...opět. A tak jsem se dostal až k paranoie :-/
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 19. 1. 2011 21:37

K jaký paranoie? Vysvětli...
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 1. 2011 21:39

Zkopíruju příspěvek z běloby...

hobitt píše:Teď už mám pocit, že jsem neschopný. Veškeré sociální vazby jsou nadobro v hajzlu, stal se ze mě paranoik, lidem ve svém okolí, kromě rodičů, nevěřím, definitivně se poutám k domovu a dnes ještě to, co jsem popsal tady.

Takže jsem zničenej a nemůžu se dočkat až vypadnu z gymplu do jinýho města a možná začít znovu a možná začít lidem věřit...
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 19. 1. 2011 21:47

No to jsem četl, ale stejně v tom nevidím vysvětlení. Že ti nějaká buchta řekla, že jsi lhář? To je ono? Že ses zamotal to přitroublé debaty s nějakou holkou, co jsi s ní jenom chodil do tančních bereš jako zpřetrhání všech sociálních vazeb?
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 1. 2011 21:55

Kdepak, to ne, to mě "jen" zamrzelo. Ale přišel jsem o jiné lidi, o nejbližší přátele, teď si o mě ani neopřou kolo. Navíc ani nevím proč se to stalo. To je zpřetrhání sociálních vazeb.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tukatkat 19. 1. 2011 21:56

Si tak rikam, jeste ze nemam co trhat.. Abych pak resila takovydlenc veci..
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Předchozí stránkaDalší stránka