Černá skřínka - vylejte si svou zlost

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 8. 1. 2011 11:50

tak když jsem byl předloni v Albertině na výstavě Impresionismus, tak to byla skutečná výstava impresionismu a vstupné stálo 7 EUR (tady je to 200,- za osobu a úplně za nic)

Díky za nabídku - vloni jsem byl na Michellangelovi a v gift shopu jsem si pořídit knížku Monet právě z té staré výstavy (prodávají je s docela velkou slevou).
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 8. 1. 2011 20:13

Tak příště až se budeš chtít kulturně oblažit i s kamarádkou či přítelkyní, pěkně se někde uvelebte a prolistujte si knížku. Bude to nejjistější.
Aspoň budeš mít záminku k pozvání do bytu. Dříve muži zvali na sbírku motýlů. Dnes můžeš ty zvát na nejobsáhlejší výstavu Moneta v měřítku 1:17. :-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 8. 1. 2011 20:20

záminku? Jsem už velkej kluk. A celé to je úplně jinak - a výstava je něco trochu jiného než knížka nebo CD. Jsme svobodná země a dokonce i já mohu mít kamarádku se zájmem o impresionismus
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 8. 1. 2011 21:20

Vtip ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 9. 1. 2011 10:31

Hele Sloníku, neštvi mi! Budeš mít pro Ni skvělej Dárek za 3 kačky do klapačky(10 K obrazů v max. zvětšení! Od malířů známých, totál TOPY 50 - 80 kousků, pochopitelně komplet Imprese)...ozvi se mi na SZ. Já to byl ve Wienu,Pari a Madridu, Itálii... zkontrolovat, fakt nekecaj, vono to Tam opravdu visí a bez blesku, focení povoleno, hehe Žaponci na to pochopitelně p-rděj...kustodi již nad Žaponskem dávno udělali kříž, tady se ztopořej a můžou se zbláznit i kdyby tam mali pověšen toaleťák počmáranej vod Knížáka.
Jo pochvala,... naposled se již nějak na Veletržáku v tý,,nový,, expozici (19./20. stol.)fotit bez fleše mohlo. Tož si koncem Ledna kup ten tlustej Kulturní přehled za 3 pětky, a začni fajfkovat, kde budou volný vstupu a,,akce,,votevřený dveře, jako to děláme s dcerou Kamilou, no nějak nám to od podzima nevychází, zůstává u Těch Fajek, sakriš...Jen já na Božák chytil Betlémy i Loretu gratis(he tam hezky prskali, za vstup se normál - cáluje 120,-+ focení 100,-). No ať ta Kultůrnost Českého Národa vzkvétá, nemluvě o Etice a Morálce, že, STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 1. 2011 18:53

Tady není problém CD (ty obrázky v počítači mám taky) - prostě se cítím podveden, že bylo něco slibováno, byla vyvolána nějaká očekávání a skutek utek. A když bychom to převedli na peníze, tak vstupné na výstavu "Impresionismus. Jak se světlo plátna dotklo" stálo (při započtení slevy k vlakové jízdence) stálo 7€ + 0,5 € za šatnu; čili 190,-. Vlez do NG stál 200,-. O tom co jsem viděl v Albertině a co v NG jsem už psal a nebudu se znovu rozčilovat.

O dnech otevřených dveří vím, jsou ostatně i v zahraničí. Pokud zrovna jsou, rád je využiju; ale že bych podle nich sestavoval svůj program, to ani ne.

Focení třeba v Albertině povolené není (i když je ochranka celkem tolerantní); ve Zwingeru je to bez problémů, v Louvre jsem to neřešil, nemaje vhodný foťák.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Tukatkat 11. 1. 2011 15:07

Se na to muzu taky.... Kterej idiot ukradne hrnec, kterej je navic rozbitej, kdyz ma k dispozici normalni pekny a funkcni hrnce? :-/
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod aquarkko 11. 1. 2011 16:01

jestli je někde větší smolař než já...sotva mi povolili opožděně se přihlásit ke státnicím, zjistím, že jsem s největší pravděpodobností prošvihla termín, což bylo dneska...zabte mě
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 11. 1. 2011 19:12

To ani tak nenasere jako to přijde líto. Doufám, že se Ti povede s tím ještě něco udělat.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Tukatkat 12. 1. 2011 12:44

Pche, skupina A mela primitivni otazky, z kerejch bych mela snad i za jedna a to podelany B samy otazky na Ethernet debilni... :-/ + bonus neohlasenyho zkouseni z nemciny, takze fakt uzasnej skolni den...
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 12. 1. 2011 13:43

Ty skupiny na písemkách jsou holt zrádné :-| Zatím mi to vychází tak, že u nás bývá většinou Bčko lehčí...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 12. 1. 2011 15:06

Pořád se mi do mysli derou vzpomínky na nedělní OVM a říkám si že pan Tržil je fakt dement. A proč? Protože by rád úsekové měření na českých dálnicích a podle jeho vysvětlení by to bylo dobré a prokazatelné, když víme, kolik času nám stačí na určitou trasu. Pak bychom mohli pokutovat piráty co by tu stejnou trasu zvládli nedejbože rychleji. Tak mě hned napadlo, že kdyby nedejbože toto začlo fungovat, že by mohlo být ještě méně policistů, když by jejich práci zastaly počítače a obsluha kamer.
No a nesmím zapomenout na jeho volání po exemplárních trestech.
A pak mě dostal Václav, kdy svým investigativním tónem sdělil, že soud nebude stíhat manažerského piráta za poškozování cizí věci a tuším za veřejné ohrožení. Já v tom nevidím nic špatného. Dotyčný spáchal dopravní přestupek, tak proč ho exemplárně trestat, za něco jiného?
A nakonec evergreen v podobě osoby blízké. Na osobu blízkou se snad vymluví jen blb a nejde fakticky o žádnou výmluvu. To už ale v televizi raději nikdo neřekne.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Kirkwood 12. 1. 2011 15:19

Ono je nové pravidlo silničního provozu? Protože už jsem potkala hooodně řidičů, kteří při vjezdu na kruhový objezd blikají doleva, ale když vyjíždějí, tak i někteří nedají blinkr doprava :hm
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod polda 12. 1. 2011 15:22

Proto já už taky skoro nikam nejezdím, moje babička byla za svůj život 4 x v Praze, jinak ji stačilo okresní město 8 km od jejich vesnice kam se jezdilo busem. A nemyslím si že by ji to nějak drásalo žíly že nemůže jezdit denně po republice.
polda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 12. 1. 2011 15:39

trent: muzes mi odstavec "dostal me vaclav" trosku rozepsat? Lehce jsem ho nepochopil...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránkaDalší stránka