od Marcel Kudlvasr 9. 1. 2011 10:31
Hele Sloníku, neštvi mi! Budeš mít pro Ni skvělej Dárek za 3 kačky do klapačky(10 K obrazů v max. zvětšení! Od malířů známých, totál TOPY 50 - 80 kousků, pochopitelně komplet Imprese)...ozvi se mi na SZ. Já to byl ve Wienu,Pari a Madridu, Itálii... zkontrolovat, fakt nekecaj, vono to Tam opravdu visí a bez blesku, focení povoleno, hehe Žaponci na to pochopitelně p-rděj...kustodi již nad Žaponskem dávno udělali kříž, tady se ztopořej a můžou se zbláznit i kdyby tam mali pověšen toaleťák počmáranej vod Knížáka.
Jo pochvala,... naposled se již nějak na Veletržáku v tý,,nový,, expozici (19./20. stol.)fotit bez fleše mohlo. Tož si koncem Ledna kup ten tlustej Kulturní přehled za 3 pětky, a začni fajfkovat, kde budou volný vstupu a,,akce,,votevřený dveře, jako to děláme s dcerou Kamilou, no nějak nám to od podzima nevychází, zůstává u Těch Fajek, sakriš...Jen já na Božák chytil Betlémy i Loretu gratis(he tam hezky prskali, za vstup se normál - cáluje 120,-+ focení 100,-). No ať ta Kultůrnost Českého Národa vzkvétá, nemluvě o Etice a Morálce, že, STarec Marcel od Zvonu.