Černá skřínka - vylejte si svou zlost

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod suk 6. 1. 2011 19:15

a copak jsi provedla? Jela jenom o 20km/h rychleji? Neuhnula skrz svodidla? Zabrzdila na oranzovou? Dala prednost cyklistovi?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod aquarkko 6. 1. 2011 19:33

jsou to cholerici a jsou to chlapi - taky jeden z důvodů, proč nenávidím svýho otca

zkurvenej digitál, nejenže se mi sere všecko ve škole i v životě, navíc už tejden čumím jen na jeden program!
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 6. 1. 2011 19:43

nesnasis svyho otce protozoe je chlap? Joo, taky by me to nastvalo, jeste ze muj otec je zena :mrgreen:
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 6. 1. 2011 19:53

suk: správně jsem se zazipovala ve střídaném zařazovaní..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 6. 1. 2011 22:10

Aha :))) Tak to u nasich zavodniku co jim jde o sekundy opravdu moc nepochodis no :D
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 7. 1. 2011 08:25

Jsem *****á na naše zdravotnictví. Přišla jsem na přepážu s regulačními poplatky, že bych chtěla jít na oční ambulanci, protože mně bolí oko a je nateklé (a nateklost je zjevná). Slečna za pultíkem mi řekla, že vydávají až od 7h. To je snad jedno, když potřebuji akutně ošetřit, tak by mi měla dát potvrzení o zaplacení regulačního poplatku kdykoliv >:-(
Takže budu čekat, až to oko přestane bolet a splaskne..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 7. 1. 2011 08:32

A nebylo lepší tam počkat do těch 7? Neříkej, že oční otvírá výraně dříve.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Kirkwood 7. 1. 2011 09:10

trent: na oční pohotovosti jsou 24h denně.. A od 7h musím být v práci.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 7. 1. 2011 09:59

Tak zdraví je snad přednější. U zraku to platí dvojnásob. Máš lelkovat v práci, nebo čekat v čekárně... ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Kirkwood 7. 1. 2011 10:29

trent: jak se slečna zachovala, to raději budu v práci.. Půjdu do lékárny, tam máme ochotnou lékárnici, která by mi mohla prodat mast či kapky..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 1. 2011 13:10

Aha, takže máte pohotovost, která je sice v provozu 24 hodin denně, ale neošetří tě, protože nemáš zaplacený regulační poplatek. A regulační poplatek nemůžeš zaplatit, protože paní co vydává potvrzení o jejich zaplacení funguje až od 7:00 a odmítá lístek vydat dřív, i když v práci je.

To není zdravotnictvím, to je prostě v lidech. Jedině mě napadá, že ti paní chtěla ušetřit 60,- - ale to mohla říct něco ve smyslu, když si počkáte do 7:00, budete to mít za 30,-; teď ještě za 90,- - a mohla by sis vybrat :-|
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 7. 1. 2011 16:08

Byla to taková nána.. I těch 90,- bych za to dala. Byla jsem v lékárně a paní lékárnice mi prodala mastičku, ale prý bych na to oční měla jít. Takže snad se tam dostanu v pondělí a v práci se neposerou..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 1. 2011 17:25

Kur*a drát, když jdu na výstavu, která se jmenuje "Monet - Warhol", tak bych čekal, že na ní bude více než jeden Monetův obraz, zvláště, když mě ani mojí kamarádku, kterou jsem na výstavu pozval, pop-art nijak nebere.

Za vstupné srovnatelné s vídeňskou Albertinou to bylo hooooodně slabé a to jsem ještě docela mírný. Národní Galerie - Never More!!! :-/
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 1. 2011 00:21

Kua, že jsem se zas nechal přemluvit. Odpoledne jsem napsal kamarádovi, jestli by nezašel na jedno... Večer telefon, že prý je v čajce, jestli nechci dojít. Tak fajn, šel jsem tam. V čajovně oznámil, že půjdem do nějakýho super baru. Tak teda jo, šli jsme. Narazili jsme cestou na dvě brutálně ožralý puberťačky, který byly téměř rády, že chodí. Nejhorší bylo, že mě poznaly a začaly se ke mně strašně hlásit. No naštěstí rychle vypadly. Ten "super bar" byla místnost 6x8 metrů, kde bylo nasáčkovaných asi šedesát lidí, nedalo se tam ani pohnout, hrálo tam techno byla tam tma a jediný světlo, co tam bylo, bylo z ledniček na nápoje a malýho stroboskopu- Naštěstí jsme odtamtud vypadli a šli jsme do hospody hrát kulečník. Tak aspoň něco normálního....

-- 7. 1. 2011 23:27 --

Ale na druhou stranu pobavil kámoš, co kutil do slečny, se kterou jsem tančil v tanečních. Tichým hlasem se zmínil, že by ji strašně chtěl a že ona mu řekla, že musí počkat, až nebude zamilovaná do jinýho borca. :D

A nejvtipnější byla tahle konverzace :D

On: Co je za den?

Já: Pátek.

On: *****...

Já: Co je?

On: Já měl jít dneska s xxx (tou slečnou) ven a zapomněl jsem na ni...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 1. 2011 07:54

HEHE Sloníku, kolik těch Monetů chceš 50?! 80? pošlu Ti je gratis na CD...no za To by si mohl do Pyramidy nebo Práda...Chodím jen na začátku měsíce a dny EU, Gallery a Muzee Day...při těch platech v EU je to 5x tady dražší než venku i za Zámky.Když to má Stát, tu Kulturnost na Háku, tak to holt odskáčou návštěvníci...Bon voajáge. Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka