Černá skřínka - vylejte si svou zlost

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 21. 12. 2010 21:02

Tukatkat počkej, kdo že Tě kousl? :D

Na afty je dobrá taková mikromastička ... ovšem za maxipeníz.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 21. 12. 2010 21:03

MgX: krasne povedano...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Jack111 21. 12. 2010 21:21

Jít pracovat k ČD může skoro každý. Dveře jsou otevřený, tak si to můžete jít zkusit za ty pěkný prachy.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 21. 12. 2010 21:24

Ani bych tam nešel kvůli pěkným prachům, ale kvůli tomu, abych to tam změnil Samozřejmě k lepšímu. :-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 21. 12. 2010 23:34

Jack111 píše:Jít pracovat k ČD může skoro každý. Dveře jsou otevřený, tak si to můžete jít zkusit za ty pěkný prachy.

Nepsal jsem o běžných zaměstnancích ... věř, že vím, jak běžní lidé žijí a jakou pobírají mzdu za svoji práci.
Ovšem jsou i tací, kteří nechodí do práce, nýbrž do zaměstnání ... ta práce jim totiž chybí ... nějak ji nemohou v tom „shonu a zmatku“ pracovního dne najít.
A pak tu máme elitku ... ať jsme v zisku nebo ve ztrátě, pořád sedíme vysoko na drátě ...
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod 4honza 21. 12. 2010 23:41

MgX píše:4honza ono je vlastně dobře, že ČD nemají konkurenci. On ji tedy spíše NĚKDO nechce, protože nás touží ochránit.

Moje opovážlivost bylo po zásluze potrestána. Zpáteční cesta vlakem - zpoždění na tabuli na Hlaváku 10 min. Vlak přijel opravdu o 10 minut později, poté už se ale nerozjel. Že vlak nepojede nám bylo sděleno "už" po půl hodině. Další spoj pro jistotu vůbec nepřijel. Podařilo se z nádraží odlepit až třetímu vlaku v pořadí.

God bless ČD :D
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod MgX 21. 12. 2010 23:44

4honza a co z toho plyne? Byls minimálně 40minut na zdravém vzduchu! Je možné si zoufat, nadávat, stěžovat? Ne, tady jde o Tvé zdraví.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 21. 12. 2010 23:52

Ze zejtra nedam zkousku :( A pokud jo, tak se nevyspim.... jak vidite, i tu logiku jsem prevratil...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 12. 2010 00:39

MgX píše:4honza a co z toho plyne? Byls minimálně 40minut na zdravém vzduchu! Je možné si zoufat, nadávat, stěžovat? Ne, tady jde o Tvé zdraví.

Sakra, tohle mi připomnělo Tyrolské elegie :D
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 22. 12. 2010 07:05

Tukatkat: já si afty vypaluji HerbaDentem, sice to pálí jak svi*ě a hlavně to pomůže ;-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 22. 12. 2010 07:14

Kirk, Tukat: "u nas" se pouziva mundisal gel... sice mi to prijde spis jako znecitlivovadlo ale aspon neco....
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 12. 2010 08:20

co se týče těch drah. V sobotu jsem byl s kamarádkou na výletě ve Vídni. Ve 4:30 jsme mrzli na nástupišti. Potom info o 10 minutách zpoždění (vlak vyjížděl z Prahy), pak 20, 30, 40 a nakonec 50. Je zajímavé, že na rakouském území stihli to zpoždění stáhnout o 15 minut. Cesta zpátky byla taky úžasná. Ve "vlaku vyšší kvality" byla zima jako v márnici a u okna zevnitř sněhová závěj. Do Břeclavi jsme dorazili o 6 minut dříve nicméně do Prahy s 5 minutovým zpožděním. Záchod mi připomínal Gruzii v polovině 80. let minulého století. Když jsme se chtěli cestou trochu rozmrazit kávou a čajem tak tyto dva nápoje stály skoro stovku. Navíc nevím proč pán říkal té kávě espresso když to byla mizerná překapávaná. Za to utrpení měly být teplé nápoje gratis. Průvodčí byla milá a měl jsem pocit, že se za stav vagonu ve "vlaku vyšší kvality" styděla.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 12. 2010 10:09

nejsou peníze na nové no..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 12. 2010 10:20

Tak jsem se těšil, že si dneska v jídelně trochu nadrobíme .... a ono houbelec. Předvánoční setkání s naším nejvyšším bylo zrušeno - že prý se nestihlo připravit. Tak si místo nějaké dobrůtky dám knackebrot - Knuspig, Würzig, Knetig :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 22. 12. 2010 11:41

Jupí, pohádal jsem se s tím d*bilem, co tu dělá mistra. Kolega me taky pěkně točí, protože do práce skoro nechodí, přípravu neudělá žádnou, bodový pole taky nedoplňujě a ještě si odnese projekty.
Slonik: Když jsem jezdil z Ostravy, tak to byly taky "lepší" vozy. Od pohledu celkem slušné, ale klimatizace klimatizovala na "příjemných" 16 stupňů. Což se jevilo jako výhra, když venku bylo na nule. Jednou jsem ani nenašli v těchto vozech místo, tak jsem se přesunuli do jídeláku a celou cestu jeli v něm. Nejlepší bylo dát si pivo. Člověk otupěl a myslím, že to byla nejvýhodnější položka jinak celkem chudého jídeláku.
Když byl čas, raději jsme si připlatili a jeli modroštříbrnou chloubou ČD. I když jsem se i zde jednou občerstvil pokrmem a dost mizerným. Asi bych čekal něco lepšího. I na vlak.
Naposledy upravil trent dne 22. 12. 2010 16:31, celkově upraveno 1
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka