Mě ***** jedna holka z práce, myslí si že má pravo mi do všeho kecat jen kvůli tomu že je o 10 roků starší. Přitom jsem ve firmě na stejný pozici. Přitom sama má soukromí problémy se kterými si neví rady a bude radit druhím kteří o to nestojí.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Doprčic, zapoměl jsem zdroj k notebooku v práci, tak se zase musím střídat u kompu s ostatními členy rodiny, asi jim řeknu že se něco stahuje a že se nemůžu odhlásit.
Ja se na to vykaslu, celou noc stahuju Ubuntu ultimate, pak to komplikovane taham do kompu s vypalovackou a nakonec zjistim, ze vypalene dvd v pohode nastartuje na vsem krome toho MYHO.... grrrrr
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Já třeba mám plný zuby kolegy, kterej je tak chytrej, že to chvílema vypadá jako by spolknul všechnu moudrost světa. Něco jako brouk Pytlík. A jak umí krásně poučovat...Tak krásně, že mám někdy nutkání mu jednu vrazit mezi očička.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
Přestává mě to tu bavit! Mažou mi zde příspěvky, které, ačkoli jsou mírným offtopicem, mají za úkol pobavit, jako snad celé tohle fórum, ale buďte si tu upjatí .. Já du do tématu nuda na pauze, ahoj.