Černá skřínka - vylejte si svou zlost

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod hobitt 14. 7. 2010 22:00

Udlělal jsem hodně špatnpu věc...chtěl jsem být dobrým přítelem, ale nakonec jsem to všechno jen pokazil
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 15. 7. 2010 02:44

Hej ty máš nějaký zlý období?

Tyhle citový supervýlevy tady a teď jsem ještě k tomu četl, cos to v Garáži předváděl za moralistu :mrgreen: :D :mrgreen:
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 15. 7. 2010 06:12

Jaja , bohužel hobbite, je to tak: Člověk i při nejlepší dobré vůli přijde a přichází stále o kamarády, přátele i Partnery, kvůli Blbostem a nedorozuměním na obou stranách. Proto se vyplácí hrát od začátku otevřenou hru na Obou Stranách!...,,Na Rovinu,, a kdo toho není schopen, ten tenhle vztah odsoudí k záhubě, ať se třeba druhá strana může přetrhnout. Znám to hobbite z vlastní zkušenosti, proto prýýýč od Lidí co se neumějí či nechtějí svěřovat s tím co se jim na Té druhé straně nelíbí, Hned! jakmile ten pocit začnou mít. Tohle se totiž musí řešit co nejdříve, jinak jde všechno do Kelu, hej. Když to z nich vypadne až , když se to již dá řešit horko těžko, pak je Finito - Konečná a když jsou u toho malý děti, je to katastrofa tím větší, když ne...dá se to ještě vydejchat.
Ale jinak kvůli Blbostem opravdu nerad přicházím o kamaráda a přátele...Tož kdy se mi hobbite zase ozveš?! Potěš STarce, těším se na Tebe aj na pokec. Tulák po Hvězdách Marcel od Zvonu. A nebuď, he...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 15. 7. 2010 07:01

zaspal sem :-/
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 15. 7. 2010 08:47

Já bych spíš doporučil, nemotat se mezi ostatní lidi. Ačkoliv to člověk myslí dobře a bezelstně, tak se to ve výsledku otočí proti němu.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 15. 7. 2010 12:15

mtmccox2 píše:Hej ty máš nějaký zlý období?

Tyhle citový supervýlevy tady a teď jsem ještě k tomu četl, cos to v Garáži předváděl za moralistu :mrgreen: :D :mrgreen:

Nemám, mám skvělé období...
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 15. 7. 2010 15:52

Lidi (vedení z Prahy) jsou tak naivní, když jim člověk nakecá cokoliv a hraje si na největší chudinku a podá jim to tak, že vlastně my jsme ty škodné, tak pak se holt nedá divit tomu, že zatím se jí nic nestane.. Ale za 14 dní přijde písemné vyrozumění o výsledku šetření :-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 15. 7. 2010 16:07

Štve mě, že černá skříňka má víc než dvojnásobný počet stran Bílé skříňky.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod Kirkwood 15. 7. 2010 16:11

mtmccox2: to víš, negativních událostí je víc :-(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod powerball 15. 7. 2010 16:39

hobitt píše:
mtmccox2 píše:Hej ty máš nějaký zlý období?

Nemám, mám skvělé období...

to pak nechci videt tvoje spatny obdobi :D
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 15. 7. 2010 16:46

power: nechtěj, to je opravdovej mazec...respektive teď prožívám něco, co by mělo být dobrým období, ale jestli je...nevím.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 15. 7. 2010 18:39

kirk: a nakonec, lidi si ty dobry nechavaj pro sebe, protoze clovek, co se ma dobre neni oblibenej :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Jack111 15. 7. 2010 19:19

Tak tak. Navíc byste mi ani nevěřili, jak skvěle se mám :-D
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 16. 7. 2010 15:11

kur! SA skrouhli autobusy vcetne patku, takze ja budu muset jet vlakem. Jaaa mam takovooou radost, to byste neverili :-/ :(
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 7. 2010 09:04

Sere mi, že ještě nebydlíme, já mám o víkendech nervy a odnáší to moji blízcí :-( :-\
Kirkwood
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka