Černá skřínka - vylejte si svou zlost

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 26. 8. 2005 13:07

Já nacházím akorát drobáky, co mi vypadnou z kapes za postel, když si přes ni přehodím kalhoty :).
Asi před měsícem jsem radikálně uklidil pokoj. Na jedné skříni se tyčila věž krámů až do stropu a teď už tam není :).
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 2Pix 26. 8. 2005 16:49

chcete vedet co mne "do spinave knezky lasky z perlovky" stve ? ...

"kali mne" mne aktualne to ze mam za sefa "panske prirozeni velikosti velryby a splozence lacine hamburske pristavni knezky lasky" a ma dva nohsledy co sou totalne k nicemu a premejslej nad tim jak odsad utyct ... "pripada mi, ze mi kali na hlavu" mne momentalne to ze sem "lacina hamburska pristavni knezka lasky" v praci a na prescasu a jeste ten magor na mne rve ... "kali mne" mne debilni ksichti co mne prudej s tim ze je telecom na ne zlej a jak jim ublizuje .. "kali mne" mne jak ty "prasnice spojene s lacinymi hamburskymy pristanimy knezky lasky" si platej par korun a myslej si ze sou buhvico ... sere mne to ze tady v praci sem obklopenej z vetsi casti samejma "mene inteligentnima" ... "do analniho otvoru" ....

a je mi hnedka o trosku lip :-D

edited : sprosty slova :-D
Naposledy upravil 2Pix dne 26. 8. 2005 18:01, celkově upraveno 3
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 26. 8. 2005 16:59

Jeslti jsou pracovníci telekomu všichni takoví, pak se nedivím že to stojí za prd.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Byte 26. 8. 2005 17:02

2Pix píše:chcete vedet co mne ***** sere ? ...

Sere mne aktualne to ze mam za sefa zkurvenyho prizdisrace a ma dva nohsledy co sou totalne k nicemu a premejslej nad tim jak odsad utyct ... sere mne momentalne to ze sem ***** v praci a na prescasu a jeste ten magor na mne rve ... serou mne debilni ksichti co mne prudej s tim ze je telecom na ne zlej a jak jim ublizuje .. sere mne jak ty svine zkurveny si platej par korun a myslej si ze sou buhvico ... sere mne to ze tady v praci sem obklopenej z vetsi casti samejma magorama ... doprdele ....

a je mi hnedka o trosku lip :-D

To pak ten telecom vypada tak jak vypada. Uplne na nic.
Byte
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 26. 8. 2005 17:21

iwigirl píše:nenavidim vstavani!!!!! jo, a taky uklizeni!!!uklizeni bych zakazala!!!!

Hehe, to já taky ne. Proto uklízím jen občas ... když něco nemůžu najít :-D :-D
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod 2Pix 26. 8. 2005 17:46

S-Tony a Byte : jenze problem je ten, ze i kdyz jsou mezi nami lidi co by radi pomohly, tak sou prirazeny k zemi vedenim ... ale druha vec je ta ze lidi co maj 128/64 si myslej ze kvuli nim vzbudime celou armadu co jim bude div ne utirat "zadek" .. to ze na mne kvuli tomu rvou - za to bych je strilel - co je mi ksakra do toho ? ... fakt si lidi myslej ze dostanou za 500 mesicne sluzbu se SLA ? ... kdokoliv si mysli, ze dostane pod 8.000kc mesicne megabit po metalice s SLA tak je "pripad zraly na dlouhodobe leceni" ..

takze pokud vy dva nevidite do toho co se tu deje tak radsi mlcte a soupejte nohama ...

edited : sprosty slova :-D
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod mickaelb 26. 8. 2005 21:44

Me ted momentalne "stolicuje" absolutne vsechno.... :cry: :cry: :cry:
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Honny 28. 8. 2005 13:26

djlooper píše:***** **** ******* Windows XP!!!! :x
Bud za ne rad... ja uz ctvrtej den instaluju gentoo... njn, lama :mrgreen:
x_X
Honny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SystemSecurity 28. 8. 2005 21:31

Nejvíc mě sere že aby tady byl člověk oblíbenej, musí sem napsat minimálně 200 příspěvků. Jinak ho ostatní ingorujou(pokud nemá radikální názor).

I když je to naprosto normální a všude to tak chodí.

ad:zatim tu mam asi 4 příspevky. :wink:
This world(war) sucks! :-)
SystemSecurity
Čtenář

Odeslat příspěvekod AndrewJ 28. 8. 2005 21:40

SystemSecurity: já už si tě tu na Pauze všiml.. Ale toje tím, že tě znám ze živě :)
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq 28. 8. 2005 22:15

SystemSecurity píše:Nejvíc mě sere že aby tady byl člověk oblíbenej, musí sem napsat minimálně 200 příspěvků. Jinak ho ostatní ingorujou(pokud nemá radikální názor).d/quote]

Myslíš, že jestli jsi oblíben, záleží na počtu příspěvků?
.: Powered by Dell Latitude D505 & SE W800i :.
mareq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 29. 8. 2005 19:58

me tedka rozciluje ze mam rymu, to me s e r e teda moc
Anonymni

Odeslat příspěvekod mbing 29. 8. 2005 20:07

Už dvakrát jsem šel k doktorovi a vůbec tam nebyl. Poprvé měl dovolenou, podruhé měl jinou dobu.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mareq 29. 8. 2005 22:02

Tak jsi se aspoň prošel, ne? Ještě pár takových vycházek na čerstvém vzduchu a doktora nebudeš ani potřebovat :D
.: Powered by Dell Latitude D505 & SE W800i :.
mareq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod yarik 29. 8. 2005 22:04

mbing-Tak tam příště posílej to tvé zvířátko samotný :lol:
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka