Poznáte seriál podle obrázku?

Abyste na Pauze neměli dlouhou chvíli

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 14. 9. 2006 17:00

Ty vubec nechapes co mam na mysli. Vetu "RedDwarf je na ***** a StarGate je nejlepší a tímto končím debatu!" by ze sebe vysypal leda tak osmiletej parchant, nic proti tobe. Mne Stargate moc nesedi a taky to neberu jako objektivni meritko kvality ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 14. 9. 2006 17:03

Hmmm..

A mně se zase nezdá RedDwarf.

A pro některé - u RedDwarfa jsem viděl několik serii s přáním: ,,aby se to konečně zlepšilo" bohužel se to nezlepšilo tak sem stále zůstal u StarGate a u Lostu...
Jack O´Neill
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vizitix 14. 9. 2006 18:41

Jack O´Neill";RedDwarf a kvalitní scifi? /quote]
Ne, nauč se číst. StarGate je blbost, u Red Dwarf se člověk aspoň zasměje, u StarGate leda pobleje.

lquote="Jack O'Neill píše:
Jsi směsný!
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 14. 9. 2006 19:29

hmm mně něco říkej o tom že neumím číst. A to že se u Stargate nezaměješ tím ses krásně prozradil že jsi Stargate nikdy neviděl, takže laskavě drž hubu a neukazuj se mně na oči!
Jack O´Neill
Poslední varování

Odeslat příspěvekod marz 14. 9. 2006 19:58

Stargate neni blbost, ale lidi, kteri se radsi zasmeji, se radeji podivaji na Red dwarf, protoze je tam kazda veta nejaka hlaska, ktera, kdyz se dobre pochopi, tak se ji da zasmat. A pro ty, co se radeji divaji na sci-fi strilecky (nebo jak bych to mel nejlip odlisit), tak se radeji mrknou na Hvezdnou branu. A jak tady porad resite to s tim kvalitnim scifi, tak se mrknete, jak jsem to tam napsal, myslel jsem to ze srandy, jen abych si udelal pr*el z LOTG, jakoze jsem to spatne pochopil!!! :-D :-D
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marz 14. 9. 2006 20:01

A mozna by bylo lepsi hadat, co je to fakt za serial, nez se tady dohadovat, to si muzete zalozit jiny thread.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Madagio 14. 9. 2006 20:27

jste bábovky :D
to co jsem vložil je obrázek ze seriálu "Odpočívej v pokoji" neboli v eng "Six Feet Under", ale to asi nikdo nezná, páč to dávaj na čt2 pozdě večer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Madagio
Čtenář

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 14. 9. 2006 20:57

To byla dobra napoveda!!! Kdyz to ted "uhodnu", davam dalsi? :-)
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mawe47 15. 9. 2006 08:34

to je docela dobry serial, ale fakt ze ho davaj dost pozde, tak ho moc nesleduju a na netu sem nenasla:(
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Madagio 15. 9. 2006 09:51

jsem to hloupě prozradil no. dávám další a neprozradim, ale tohle neni tak těžký
Obrázek
Madagio
Čtenář

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 15. 9. 2006 09:58

Lassie vypadala trochu jinak, ze? :-)
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Madagio 15. 9. 2006 10:33

Jestli si to dobře pamatuju, tak pes se jmenoval Mary :D
Madagio
Čtenář

Odeslat příspěvekod hrada 15. 9. 2006 11:01

Jj, fena se jmenovala Mary... Davali to na CT1 kazdou sobotu kolem 23 hodiny, ale na jmeno si nevzpomenu :-)... Uz je to dlouho, ale je to super serial...

EDIT: Nasel jsem to: Jsem do tebe blázen
hrada
Čtenář

Odeslat příspěvekod Madagio 15. 9. 2006 11:58

2hrada: uhodl :tleskani
Madagio
Čtenář

Odeslat příspěvekod hrada 15. 9. 2006 12:33

Jestli to dobře chápu tak sem teď mám hodit další seriál... No tak jediný co jsem měl po ruce je tohle:

Obrázek
hrada
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka