Moc dobře tě znám. Máš v oblibě Hrátky s čertem a tvůj syn je redaktorem časopisu Tajfun.. Stav se večer do mé ložnice a můžeš mi předvést co ses naučil.
(čert odchází)
"Kamarádi to je naše příležitost. Večer k čertovi půjdeš, utaháš ho a hned jak usne utečem."
Martin: " Nepujdu!"
Kamarádi "Půjdeš!"
Martin: " No tak joó......

. Ale jak chcete utéct když nemáme loď?"
Kamarádi: " Se šnůrek od bot vyrobíme lano, na něm sešplháme na mars a tam už nějaká loď bude. A jako palivo použijeme čertovy bobky. JE jich tu všude plno."
A tak se taky stalo. Netrvalo to ani tři hodiny a všichni čtyři seděli na palubě staré kosmické lodi a letěli nakoupit zásobu trávy na planetu zvanou "Wyhool".
Po cestě potakli jenoho stopaře. Byl to malý roztomilý zajíček nezbedníček.
Zajíček nezbedníčem se jim svěřil že už 5 let sháni po všech galaxiích dodatavele Mrkvové zmrzliny. Nikde prý není. Kdysi mu o ní vyprávěl děda,jak si dělal srandu z místího zmrzlináře. Vždy si vyžádal mrkvovou zmrzlinu a když ji měli tak si ji nekoupil se slovy "Ta je ale hnusná viďte". A tím donutil prodejce ke snížení ceny.
Zajíček: "Abych se stal mužem musím najít prodejce mrkvové zmrzliny a projít našim rituálem. (Ta je ale hnusná viďte )Když to přežiju a prodejce mně nezabije, tak se ze mně stane muž."
Vzali ho tedy na palubu.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...