Ta je víc kulatá a nedá se koupit v takhle hnědý

(rozumněj že mě se líbí daleko víc než honda civic nebo toyota camry) Stejně jako logan. Radši bych si koupil ladu kalinu nebo logana,než jakýkoliv bmw, idykybch ty prachy měl.
Ty auta jsou jiný. V kalině jsem snad i seděl,to samý v prioře,na nějákým autosalónu. Hodil jsem řeč s chlápek z CS autolada a řikal že to lidi moc nekupujou a když už tak sou to spíš starý lidi na žigulíky zvyklí. Takže věrnost značce. Nicméně ty auta jsou daleko jednodušší a mají svoji techniku (lada pracuje na vlastnim dýzlu, myslim že jsem o něm kdysi četl a byl špičkovej - hodnotili ho líp než TDI PD od VW). Ale zpátky k tomu. Já myslim že lada je mechanicky odolný auto,odcházeli na tom dřív spíš kraviny,semtam nesvítily světla atd,to už má priora vyřešný a kalina nejspíš taky.
Nejsou to špatný auta,jen vyznávaj jiný hodnoty. A v rusku se vlastně čas zastavil a rusové maj svoje auta rádi. Nemá to měkčenou palubku jako dnešní auta,ale má to měkký sedačky,což dneska žádný auto nemá. Krom toho vnitřky novejch žigulíků jsou hezčí než třeba v loganu.
Myslím že škodovky by vypadaly podobně,kdyby je nekoupilo VW (a zajímalo by mě jak by vypadaly,kdyby je koupil Pežot

)
já řikám kalině ANO
jinak koukám a civik stojí stejně jako fokus na obrázku,to se pak nelze divit že vede žebříčky