doplňte mezi čísla daná znaménka tak, aby byla rovnost pravdivá, první správný výsledek vyhrává...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
další.... za jaký nejkratší čas je možno opéct 3 topinky, když víte, že se každá musí opalovat přesně 30 vteřin z každý strany (tedy 60 sekund celá, z obou stran)? Víte , že na pánev se vejdou najednou pouze dvě topinky;)
výborně, je to tak a další teda, když ste tak rychlý.. Přijdou do hotelu tři týpci a pokoj stojí každýho 10 dolarů. Jdou se ubytovat, jenže hoteliér zjistí, že je blb a při třech lidech je sleva 5 dolarů. Pošle tedy poslíčka aby jim těch pět dolarů vrátil, ale on neví jak je rozdělit, tak jim každýmu dá jeden dolar a zbylý dva si nechá. ====
- Takže původně každýho stál pokoj 10 dolarů(3*10) - Poslíček jim každýmu jeden dolar vrátil a sám si dva nechal - Takže každej zaplatil jenom 9 dolarů - 3*9 je 27.... poslíček má dva dolary u sebe... 27 + 2 = 29... kde je ten jeden dolar?
okej, počkám do zejtra do oběda btw jseš si jistej, že to víš jak to doopravdy je ? my sme to s klukama řešili pár dní (ne intenzivně samozřejmě) a pak .... no to Ti tu povim až zejtra
Ty trojúhelníky jsou jednoduchý, vždyť nejsou stejné. Oni to asi ani nebudou trojúhelníky. Jsou nějak zlomené či prohlé, stačí se podívat na ty průsečíky té šikmé čáry s tou čtvercovou sítí, na každém obrázku je to trochu jinak.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne