Připomínky k fungování diskuzního fóra Pauza

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod r.polasek 8. 2. 2007 23:18

Bude nějaký konkurz na moderátory pauzičky? :) že bych se přihlásil? Někdo musí vypadnout z kola jako první :D
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 8. 2. 2007 23:37

mbing: to je hold jedinej skin kde tohle neni.

r.polasek: pokud vim tak by si potencialniho moderatora meli vybrat sami mezi s sebou,ale kdyz uz se nekdo nabidne tak se pripravte na tvrde prolustrovani :twisted: :lol:
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 8. 2. 2007 23:58

myslím že momentálně je na tom Pauza s moderátory moc dobře... Neměnil bych, akurát uvítal větší počet uživatelů...

Třeba š.t.a.p.i. nebo Majkl vP by sem mohli dotáhnout pár spolehlivých lidiček z MManie atd...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod ES0 9. 2. 2007 00:33

pocet modu jedine snizit a pote zase snizit 8)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 9. 2. 2007 11:22

@ MarkFX>
Někam někoho tahat ovšem není cesta k úspěchu. To fórum samotné musí mít nejdřív lidem co nabídnout - oni už pak přijdou a vrací se sami. Ovšem z vlastní vůle, teprve pak to má smysl.

Odeslat příspěvekod christian 9. 2. 2007 12:26

No ja bych mel mensi dotaz :D Bude tady nekdo malovat modry ranky? :lol: Nebo si myslite,ze graficky doprovod neni treba?
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 2. 2007 12:35

christian píše:No ja bych mel mensi dotaz :D Bude tady nekdo malovat modry ranky? :lol: Nebo si myslite,ze graficky doprovod neni treba?
Já bych měl trapný dotaz, co znamenají ty modrý ranky.... :|

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod mbing 9. 2. 2007 12:49

Jestli jsi byl na živě, tak tam ranky vypadají takto:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Znázorňují jakési grafické postavení na fóru ...
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod r.polasek 9. 2. 2007 12:55

To snad není potřeba, nebo jo? TO se mi zdá jako zbytečnost :) Tady je každému jedno kolik má kdo příspěvků, tady na tom nezáleží. Na živě.cz to třeba má váhu, ale tady asi ne.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 9. 2. 2007 12:57

Jenze tohle je jen graficke znazorneni jen toho co uz je slovne napsano a navic to i nazorne ukaze na jake urovni to hodnoceni je :D
die('Hacking attempt');

christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 9. 2. 2007 13:06

Však jsem grafické ranky Iwině navrhoval už kdysi. Taky bych byl pro - modrá by mi ladila s Nibblerovou tlamičkou. 8-)

Odeslat příspěvekod marz 9. 2. 2007 13:13

A nebylo to tady uz nekdy??? Mne se zda, ze tady nekdy ty modre obdelnicky byli.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 9. 2. 2007 13:43

Tak ono je to asi jedno, Obdelnicek nebo ne. Ale mohli by bejt svetle modry, aby ladily Ralphovi ke kosili :D
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 2. 2007 14:02

joo, já su pro... No comment :o

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod vizitix 9. 2. 2007 15:21

Já jsme taky pro.

R.polasek: Z ***** se můžem přihlásit všichni, aby měli materiál na vybírání, ale se pamatuju, že kdysi, cca rok z5 tu byl něco jako konkurz, já se přihlásil... :D
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka