Připomínky k fungování diskuzního fóra Pauza

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Michal P 24. 12. 2006 22:47

Ano smrt nás čeká všechny ale jen málokdo chce tohoto cíle dosáhnout co nejdříve.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 24. 12. 2006 22:49

ale pritom se vetsina chova presne naopak ...

edit: takze pokud to chapu dobre, je koser prat lidem hodne stesti v tom v co delaj ( i kdyz je to v podstate vlastni sebevrazdeni) a uz neni koser jim prat vysledek jejich snazeni (vlastni konec ziti)?
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 4. 1. 2007 13:20

takze sem to tu trosku dneska prolezl a zjistil sem ze se nam vedouci hlavicky pekne flakaj :-D ...

uz jednou sem podotknul o nelogicnosti toho, ze kdyz je thread "jaky film ste..." a "jakou mate plochu" ... "odkud cihate" ... atd ...patri spravne do sekce "o nas bez nas".. teda "o nas, tedy o vas" ci jak ...

jen uvadim nejfrekventovanejsi thready ...

mbingu, ty mne usetri odpovedi a nech za sebe mluvit jiny ;-) ...
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 7. 1. 2007 13:15

dockam se nejaky reakce? ...
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 7. 1. 2007 13:18

Neuvažujeme v tuto chvíli o přesunu, na Smetiště se tyto thready přesunuly kdysi z toho důvodu, že zde docházelo k docela aktivnímu "hrabání" příspěvků, Smetiště se do příspěvků nepočítá.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 7. 1. 2007 13:28

"Jaký film jste viděli naposledy?" je porad v countovany sekci ...

btw o vas bez nas je taky necountovana ... takze slo jen o to to slepit dohromady .. protoze obcas se na smetisti neco resi a kdyz vidim blue a misto toho "jaky je pocasi" ... tak je to o nicem ...

btw: dle logiky sekci by tam melo patrit cokoliv co se vyznacuje otazkou "vase nej-cokoliv" ...

Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 7. 1. 2007 13:33

jo? Tak já na to časem mrknu.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 7. 1. 2007 14:01

podle mne je to taky jenom sbirani countu (viz 122 stranek filmu) a je tam toho vic ... je to to samy jako "co prave poslouchate" ..

nic .. druhej dotaz je smerovanej na technickou stranku pauzy

obcas se mi stane ze vidim jako polsedni stranku ve vypisu jeste stranku ktera neexistuje (je to jen v "pocetnejsich" forech), predchozi prispevek je posledni na dany strance (dalsi by uz zacal novou) - ne ze by mne to nejak drtilo, je to jen protivny klikani navic :-)

Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kodl 7. 1. 2007 14:04

2Pix: To už se tu řešilo, ale nedořešilo. Zkrátka to tak je. Holt si klikneš jednou navíc, no :-)
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 7. 1. 2007 14:09

no reseni je jeden mod a to DB maintenance :) uz jsem to videl i jinde a pomohla synchronizace v DB :) vono totiz ten posledni prispevek je posledni na strane predtim,takze vlastne na ty dalsi strane nic neni,ale zjevne je to spatne spocitano (zaokrouhlovaci chyba?)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 1. 2007 20:34

Iwi díky za přesun threadů, nejdřív jsem ser lek že je někdo smazal ale pak jsem je našel.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 14. 1. 2007 21:00

coo?? jaké??
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Ally 14. 1. 2007 21:01

Jaký jste dnes měli den, Bílá skříňka, Černá skříňka, Odkud jste, Kolik je vám let, Co byste si teď nejvíc přáli, Co se vám dnes podařilo rozbít /opravit. A něco z filmů. A ještě Stručné rady. Je to vše v sekci Onás, takže o vás.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Fuck8r 21. 1. 2007 20:07

nejde mi pořádně Pauza ani jiné Cpress ! ... reakce fóra na mé kliknutí = cca 2 minuty !!! (abych to sem napsal potřeboval jsem 10 minut - 2 minuty na: hlavní obsah - o tomto fóru - připomínky - odpovědět - a na odeslání ...)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 21. 1. 2007 22:06

asi tak!!!! já sem se tedka třeba pul hodky na Pauzu vubec nemohl dostat, a ten stav jak popisuje Fuck8r už trvá pár dní... :-(
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka