Připomínky k fungování diskuzního fóra Pauza

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Michal P 25. 2. 2007 10:40

Majkle chtěl jsem taky něco podobnýho napsat ale ty jsi to vystihl naprosto přesně.
Stejně za to můžu já, od té doby co jsem moderátor se zde rozhostila ta nuda :mrgreen:
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 25. 2. 2007 10:53

Se nebojte. V pondeli zacina dalsi semestr tak se uz nudit nebude :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod r.polasek 25. 2. 2007 12:19

Do podělka daleko.. :)
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vizitix 25. 2. 2007 17:34

zamis: Jo, taky mi to tak přijde... Tipoval bych to tak rok z5 kdy se tu řešilo to samé.

Btw: Já si prostě nemůžu pomoct, ale co furt všichni dorážíte na garáž. Když vám to tolik vadí tak tomu fóru reloadněte databázi, smažou se témata, příspěvky uživatelů a začíná se odznova... Pak se tady nemusí řešit to, že tam se to může a tady ne.

Ally: jo, já si taky připadám jak v mateřský školce, že moderátoři neustále nejsou schopni pochopit co chceme a udělat nějakej kompromis.

Souhlasim s tim, že i tohle může být i jeden z desítek důvodů, proč sem chodí tak málo lidí.
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 25. 2. 2007 17:43

vizitix: bylo již nesčetněkrát řečeno, že taky offtopic nebude, máte na Smetišti 2 vlákna, kam můžete chodit řešit blbosti, víc jich prostě nebude....
To je náš kompromis..
Na příkladu MarkFX bylo jasně vidět, že jak se trochu uvolní atmosféra, hned se najdou jedinci, kteří zvlčí a začnou dělat bordel.

A pokud by "tahák" tohoto fóra měl být offtopic, to ať sem raději takoví noví uživatelé nechodí, o takové nestojíme.
Majkl vP. to napsal vcelku výstižně, zkus si to přečíst.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod vizitix 25. 2. 2007 17:57

iwi: Já to četl. Ovšem když si pak všimne uživatel např na garáži že je i jiné fórum, přijde, vidí že se trestá offtopic... Okamžitě to zavrhne.
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 25. 2. 2007 18:04

To ale není náš problém, že sem pak přijde člověk zvyklý na brutální flame. Nic mu nebrání zůstat v garáži a rozvíjet se tam.. Chodí sem poměrně dost lidí z autorevue a nikdo z nich nemá s dodržováním zdejších pravidel problém, ačkoliv na svém "domácím" fóru jsou to flejmaři největší..

Nebudeme se prostě přizpůsobovat pravidlům nějakého jiného fora jen proto, aby to bylo pro usera kompatibilní.
Naposledy upravil iwigirl dne 25. 2. 2007 18:05, celkově upraveno 1
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Předseda 25. 2. 2007 18:05

brasci píše:
ally píše:2vizitix- už si připadám jak ve školce, vše vysvětlovat dokola. Když se podíváš do pravidel, tak zjistíš, že flame se tu nevede. Proto ti další téma Volný flame opět smažu. Volný pokec tu máš, tak co vlastně ještě chceš?o/quote]

na to, ze je toto pauza, cize cele forum ma byt jeden velky flame ste tu dost upaty...
Sto vystih :idea: Zdejší by si měli dát pauzu :D
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Saman 25. 2. 2007 18:52

je to tu divny a moc modre :eh
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Čtenář

Odeslat příspěvekod iwigirl 25. 2. 2007 18:55

Saman: změň si skin.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Vody 25. 2. 2007 19:40

iwigirl píše:A pokud by "tahák" tohoto fóra měl být offtopic, to ať sem raději takoví noví uživatelé nechodí, o takové nestojíme
MB W202 C200 100KW
Vody
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vizitix 25. 2. 2007 20:45

iwi: Jak jsi psala na garáž.. Já si tím nechci dokázat nic. To je snad zakázáno dát na jednom phóru odkaz na druhé phórum od stejného majitele(Cpress)??? Nikde jsem o tom nenašel ani zmínku..

Jinak všimni si, že poslední 2-3 str už se v tom topicu na garáži řeší uplně něco jinýho?? A to je to, co bych si tu přál...
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 25. 2. 2007 21:01

no tak po dlouhy dobe se k tomu zase vyjadrim, vizitix, markfx a spol. to o co se snazite ja usiluji snad uz od te doby co pauza vznikla a

urcite nekde na zacatku tohoto threadu pokud to nesmazali me nazory budou

kdyz se tento thread projdete po kazdy strance tak zjistite ze v jistych periodach to o co se snazite ted se tu snazili i ostatni lidi, ale holt tady se na tyto nazory kasle

podle me prave diky OT se debata stoci mnohokrat zajimavym smerem a objevi se zajimave myslenky

preci kdyz tady nekdo zalozi vlakno ja nevim, treba jake nosite papuce tak to urcite zas tak vazne nemysli, proste chce jen pokecat, takze OT je vitany

zvlaste pak se mnoho lidi asi divi proc je tu kazde tema znacne striktni a jediny co zbyde je opravdu jen ten slovni fotbal
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod vizitix 25. 2. 2007 21:03

ESO: Navnadil jsi mě na to že budu usínat u čtení tvých názorů.
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 2. 2007 21:16

ES0 píše:podle me prave diky OT se debata stoci mnohokrat zajimavym smerem a objevi se zajimave myslenky

Jo, a když už se to stočí uplně jiným směrem, než byl původní význam tak se může těch pár stránek přesunout do vlastního threatu (sice blbý příklad ale nedávno jak se hádal Kostič s Vencosem a pak to Iwi "vyřízla" a přesunula, to je v pohodě...)

Ale já už sem se rozhodl tady neprudit, su spokojený jak to je... :wink:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka