Novinka: Wapový přístup na fórum

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 5. 1. 2006 23:34

Na toto fórum a na všechna ostatní fóra našeho vydavatelství se nyní dostanete i přes wap. Do svého mobilu nebo kapesního počítače, kde se tento textový přístup také hodí, zadejte adresu forum.pauza.cz/wap.

Na wapu číst příspěvky jednak číst, k pozornosti doporučujeme odkaz Poslední diskuze, kde jsou diskuze seřazeny za sebou bez ohledu na sekci. Na wapu ale můžete i reagovat, zakládat nové diskuze, dá se zde i zaregistrovat.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Narcissus 7. 1. 2006 12:35

Jak se odesílá příspěvek? Mám SE k700i s Operou coby prohlížečem a joystick se nechce trefit na odkaz "odpovědět". Funguje tam až odkaz "Hlavní stránka fóra". Je něco špatně nebo jsem to já nepochopil?
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 7. 1. 2006 15:39

Nemám bohužel stejnou kombinaci, abych to mohl vyzkoušet. Ale wapový přístup už máme na fóru MobilManie delší dobu a na tohle si tam nikdo nestěžoval. K700 s Operou Mini přitom používá hodně lidí.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Ing. FijoK 7. 1. 2006 19:49

a co tak skusit vstavany wapovy prehliadac v K700i?
I saw man who can change my destiny... He stood in the mirror.
Ing. FijoK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Narcissus 7. 1. 2006 21:44

Marek L. píše: Ale wapový přístup už máme na fóru MobilManie delší dobu a na tohle si tam nikdo nestěžoval.t/quote]
Na Mobilmanii mi to dělá to samé. No nic, když si nikdo nestěžoval, ještě se na to podívám, asi bude chyba u mne.

aquote="Ing. FijoK"]a co tak skusit vstavany wapovy prehliadac v K700i?

To právě nechci, wapový profil je drahý a Opera se umí připojit přes internetový, který je levnější.
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 7. 1. 2006 21:46

Už se to někde psalo... Opera mini je dělaná pro www stránky, když se v ní prohlíží wap tak to blbne.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Narcissus 7. 1. 2006 21:50

Ok, díky za info.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 7. 1. 2006 22:22

hot_spot píše:Už se to někde psalo... Opera mini je dělaná pro www stránky, když se v ní prohlíží wap tak to blbne. /quote]

psali to na živě.cz
includes
VIP uživatel