Spustili jsme Ekomail: Emailové zpravodajství zdarma

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 10. 2005 23:24

Vydavatelství Computer Press Media je nově provozovatelem e-mailové služby Ekomail. Ta každý všední den rozesílá do schránek odběratelů aktuální zpravodajství z domácí politiky, ekonomiky a financí, byznysu atd.

Zpravodajství mají nejvíc v oblibě lidé, kteří nemají čas denně navštěvovat pravodajské servery a hledat informace sami. V e-mailu tak dostanou každé ráno to nejdůležitější se stručným shrnutím a odkazem na další detaily. Je to navíc zadarmo.

Denní vydání vypadá potom třeba takhle.

Pokud vás Ekomail zaujal, možnost registrace najdete na adrese www.finexpert.cz/ekomail.
Naposledy upravil Marek Lutonský dne 7. 1. 2006 15:38, celkově upraveno 1
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod ES0 2. 10. 2005 23:39

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e2f'

Cannot insert the value NULL into column 'pk_tbl_EKOMAIL_SUBSCRIBERS', table 'osobnifinance.dbo.tbl_EKOMAIL_SUBSCRIBERS'; column does not allow nulls. INSERT fails.

/mod_Ekomail/clsEkomailSubscriber.asp, line 326

hm :hm

a zrovna tohle by se mi hodilo
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod kubakod 3. 10. 2005 06:43

Me zajima, nez se zaregistruju, okdud prebirate ty zpravy, protoze jsou jiste deniky, ze kterych je mi soufl, kdyz je ctu a do schranky bych si je nepustil.
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iva 4. 10. 2005 19:47

Ja jsem se vcera na to prihlasila, prisel mi i v poradku registracni email, v nem jsem klikla na to, na co jsem mela a dnes jsem zadny ekomail nedostala... Divala jsem se i do spamu a tam taky nic....Ostry provoz nastane pozdeji, treba az pristi tyden, nebo jsem neco neudelala tak, jak jsem mela?
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 4. 10. 2005 20:38

2 iva : Jestli jsi použila tu adresu od @atlas.cz, tak by měla fungovat.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iva 4. 10. 2005 22:04

mbing: ne, pouzila jsem adresu ze seznamu. Pripomina mi to zacatky registrace na MM, proto jsem si vlastne tu adresu na atlasu zalozila, ja ji jinak skoro vubec nepouzivam. Nic, kasli na to, ja to necham plavat, nemam chut se tim dal zabyvat
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 5. 10. 2005 16:29

S Seznam e-mailovou schránkou jsou probllémy.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 5. 10. 2005 17:43

ja jsem zkusil centrum, tak jsem zvedavy co me zitra prijde docela me to zajima...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 10. 10. 2005 18:02

hahaaaa ja si rikam ze tu sluzbu odnekad znam .. vid ja ji dohleduju :-D ... jinak to neni spatna vec ... mne se libi obcas se zaborit do novin ;-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník