bombul

... Není za co, je to pravda... Poslední dobou, když procházím pauzou, většinou jsi to ty, kdo edituje příspěvky, upozorňuje na chyby a problémy, atd... Viz. třeba já a reklama na můj blog

... Já jsem si neuvědomila, že je to reklama

... A ty, jsi tu reklamu odstranila... Navíc vím např. o případu, kdy jsi se zachovala tak, jak by se nikdo jný z pauzy nezachoval (šlo o založení jednoho threadu, kam napsalo pár lidí dost hloupých poznámek... A ty jsi thread locknula a vyzvala zakladatele, aby založil klidně nový thread s tím, že jsi všechny tam upozornila na to, že se prostě musí chovat korektně)... Myslim, že většina lidí (moderátorů) by thread zamkla a to by bylo vše... Navíc musím říct, že tvůj přístup k tvému úkolu je prostě takový, jaky by měl být... Viz. třeba posílá PM - ty když vidíš problém, pošleš dotyčnému PM, tudíž je vidět, že raději problémy řešíš...
Samozřejmě nechci aby si někdo myslel, že ostatními moderátory opovrhuji... To vůbec ne a práce moderátorů i adminů si nadmíru cením!! Jenže zatím nemůžu okomentovat práci někoho jiného, protože jsem se zatím s prací někoho moc nesetkala... Navíc nebudu bonzovat, že?
Ale pak musím taky pochválit práci mbing-a na Živě

... Např. se mi líbí jeho "styl" upozornění na duplicitní témata - dá si i tu práci to téma najít, atd... Takže: skvělá práce
Pak samozřejmě Majkl na MM (admin) - taky skvělá práce!!
Nevím, musela bych... 1) situaci víc sledovat; 2) vypsat všechny ostatní
Takže tleskám VŠEM ODERÁTORŮM I ADMINŮM
//A samozřejmě jsem zapomněla na to, co jsem chtěla dodat:
Michal P super, že se vrátil

...