Oblíbený moderátor

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jeffe 23. 5. 2007 17:21

Michal P píše::shock: Já si to budu pamatovat. :pozor2 :pozor2 :pozor2

/quote]
Nebojte hosi, pan Alzheimer to uz nejak vyresi :mrgreen:
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 23. 5. 2007 18:25

Michal P píše:Proto moderuji jen na pauze, těm odborným věcem nerozumím.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod blino 23. 5. 2007 19:53

jezek: netiqueta je sice potrebna ale aj tie znalosti :wink: (na odbornych forach)

teda aspon zakladne...hlavne je aby sa mod staral o to comu rozumie a nehrabal sa tam kde nema byt...
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bombul 24. 5. 2007 06:49

suhlasim s blinom
bolo by totiz trosku divne robit moderatora napr na zive pricom by si nevedel ani ako pocitac vyzera tam by ti moc ta etiqueta nepomohla...
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod jezek 24. 5. 2007 09:14

No tak jasně,že je blbost,aby 60letá kuchařka moderovala na živě,ale pro to první rozkoukání stačí dodržovat pravidla a pokud to mod bere vážně a pročítá všechno,tak se časem začne orientovat hodně slušně i ve věcech,kterým dříve nerozuměl,popřípadě dokáže odkázat na příslušná místa.

Asi jsem to napsal špatně,ale když jsem začal modit,tak jsem naměl vůbec přehled o konzolích a jejich fungování.Prostě někdy smázneš i to,co nemáš,ale všechno jde vrátit a pochopit :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod xmickey 12. 8. 2007 16:20

Raději jsem to smazal :eh Ani se na to nedalo dívat :roll:
Naposledy upravil xmickey dne 12. 8. 2007 16:28, celkově upraveno 1
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bombul 12. 8. 2007 16:24

xmickey + all

nie nema ani nahodou :!: :!: :!:

nikto z nasich moderatorov by nikdy z ust take veci nevypustil :pozor2 :pozor2

ti co tam su uboziaci skryvajuci sa pod cudzou identitou s cielom ohovarat a poskodit dobru povest
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 12. 8. 2007 16:28

EDIT: dík za odstranění linku

Pro ostatní, nějaký člověk si založil fórum kde pod nicky, převážně z řad zdejších moderátorů píše různé nesmysly. Někteří z vás si toho možná zde na fórech již všimli, prosím nereagujte na to psát tam nějaké reakce je to o co mu jde.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod bubu1 28. 8. 2007 23:02

No ja si myslim , ze najlepsim clenom je IWI. Je na nu spolach .Asi by inak nebola administratorka :-)
bubu1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 9. 2007 07:47

Já nvm, nejoblíbenější? Každej má něco do sebe, ale budou ti určitě ti, které znám osobně takže iwi a Michal P :-P
anonymni

Odeslat příspěvekod Najja 15. 9. 2007 00:03

Nejoblíbenější?...
iwi...
bombul (bere starání se o pauzu nadmíru vážně.. To je skvělý)
... A mnoho dalších samozřejmě :!: ... Vlastně skoro všichni :idea:

:tleskani :tleskani :tleskani
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 15. 9. 2007 01:27

Můj oblíbený moderátor je Michal P a christian.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bombul 15. 9. 2007 11:01

Najja

dik si zlata :mrgreen:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Najja 15. 9. 2007 14:53

bombul
:mrgreen: ... Není za co, je to pravda... Poslední dobou, když procházím pauzou, většinou jsi to ty, kdo edituje příspěvky, upozorňuje na chyby a problémy, atd... Viz. třeba já a reklama na můj blog :oops: ... Já jsem si neuvědomila, že je to reklama :lol: ... A ty, jsi tu reklamu odstranila... Navíc vím např. o případu, kdy jsi se zachovala tak, jak by se nikdo jný z pauzy nezachoval (šlo o založení jednoho threadu, kam napsalo pár lidí dost hloupých poznámek... A ty jsi thread locknula a vyzvala zakladatele, aby založil klidně nový thread s tím, že jsi všechny tam upozornila na to, že se prostě musí chovat korektně)... Myslim, že většina lidí (moderátorů) by thread zamkla a to by bylo vše... Navíc musím říct, že tvůj přístup k tvému úkolu je prostě takový, jaky by měl být... Viz. třeba posílá PM - ty když vidíš problém, pošleš dotyčnému PM, tudíž je vidět, že raději problémy řešíš... :tleskani :tleskani :tleskani

Samozřejmě nechci aby si někdo myslel, že ostatními moderátory opovrhuji... To vůbec ne a práce moderátorů i adminů si nadmíru cením!! Jenže zatím nemůžu okomentovat práci někoho jiného, protože jsem se zatím s prací někoho moc nesetkala... Navíc nebudu bonzovat, že? :lol:

Ale pak musím taky pochválit práci mbing-a na Živě :tleskani :tleskani ... Např. se mi líbí jeho "styl" upozornění na duplicitní témata - dá si i tu práci to téma najít, atd... Takže: skvělá práce :tleskani :tleskani :tleskani

Pak samozřejmě Majkl na MM (admin) - taky skvělá práce!! :tleskani :tleskani :tleskani

Nevím, musela bych... 1) situaci víc sledovat; 2) vypsat všechny ostatní :D

Takže tleskám VŠEM ODERÁTORŮM I ADMINŮM :tleskani :tleskani :tleskani :wink:

//A samozřejmě jsem zapomněla na to, co jsem chtěla dodat: Michal P super, že se vrátil :) ... :tleskani :tleskani :tleskani
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 16. 9. 2007 20:09

jojoo, Bombulka je mi hodně moc sympatická... Obrázek Obrázek
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka