Pauza za zenitem?

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jeffe 2. 11. 2008 08:40

To jsi mu to pekne nandal. Vodu kaze a vino pije. :D
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 2. 11. 2008 11:05

jannnn čekal jsem kdy s tím kdo přijde ;-)
Vzhledem k tomu, že předpokládám, že na Garáži je průměrný vyšší věk návštěvníků, pak jsem doufal, že obdržím více informací, řekněme ,,ze života", než zde. Navíc jsem tu informaci, potřeboval rychle.

Možná sis nevšiml, ale zakládám tu v některých sekcích nová témata k diskuzi. Snažím se vybrat ,,něco", co zaujme větší počet lidí a nebude to jen ,,suché"/nudné. Tyto mnou založená témata linkuji i z Garáže. Bohužel se jich doposud účastní jen malá skupina tamních userů.

.... a tak se nechci přít. Ale, jak napsal Jeffe, že bych kázal vodu a pil víno :?: :hm

Jinak díky za kritiku, beru na vědomí :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jeffe 2. 11. 2008 11:59

MgX píše:.... a tak se nechci přít. Ale, jak napsal Jeffe, že bych kázal vodu a pil víno :?: :hm
Neber to zas tak vazne, to byl jen takovy rejp. ;). A o to ze garaz je zkusenosti osazenstva trochu jinde nez ostatni fora se rozhodne nebudu prit. :)
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 2. 11. 2008 21:50

Jeffe tak jsem na to konečně přišel. Štístko, Kejchal, Prófa, Stydlín, Dřímal, Šmudla, Rejpal.
Rejpal! ... Ty jsi jeden ze sedmi trpaslíků ... chudák Sněhurka :D ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod mbing 2. 11. 2008 22:14

To je přesný. O:-)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mareq0 3. 11. 2008 21:27

mbing píše:To je přesný. O:-)

To je dost nepřesné :D
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 24. 11. 2008 08:08

Keď mi skončí varovanie,tak to tu roztočím,ale mám obavy že tým niekoho znovu vytočím. :twisted: 8-)
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod AliGiro 24. 11. 2008 17:53

vizitix píše:Prostě ty doby, kdy jsem sem chodil denně, četl téměř všechny diskuze, a pravidelně se zapojoval, jsou už jinde. "Legendy" odešly, a Pauza už není to co bývala. Bohužel.

Máš recht, po dloiuhé době jsem tu zas nahlédl a je to tu o dost jiné.Sice vím že jsem tu nebyl moc dlouho, ale musím říct že pauácká komunita k sobě měla blízko a bylo to tu fajn.Teď už ta sranda upadá.Kde jsou ty časy kdy jsme celou noc prochlastali v nočním bbaru :D
btw: už ani nevím kdo tu ještě chodí :kuk:
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 24. 11. 2008 18:05

Oni všichni Ti ,,legendární" pauzáci nemají prostě tolik času, aby zde přispívali. Nebo již nežijí život svobodných studentů.

Záleží na nováčcích, jak silnou komunitu zde budou schopni vytvořit. Zda se zde budou bavit, či nikoliv.

Ono je to trochu dokola. Přijde po delší době člověk a napíše, že je to tu jiné. Ne, každý může přispívat 7x do týdne. Avšak jestliže budeme pořád jen spoléhat na to, že nás budou bavit ostatní a my zůstaneme pasivními ,,hráči" s občasným příspěvkem - tak to asi ,,šlapat" nebude.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod AliGiro 24. 11. 2008 18:06

MgX:máš pravdu,měl bych se nad sebou zamyslet :)
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 24. 11. 2008 18:10

To nebylo jen Tobě ;-)

Já se tu snažím občas dát třeba link na nějaké nové téma/zprávu a když pak sleduji diskuzi, tak se zúčastňuje (vetšinou) jen pár zdejších ,,držáků" - dalším to nestojí za námahu :-/

Stejně tak v jiných - ač zajímavých diskuzích :-(
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Lukino 24. 11. 2008 18:52

Dalsi problem bych videl v tom, ze kdyz jsem tu chtel zalozit tema (tykalo se vztahu), zjistil jsem, ze jiz zalozeno bylo a vse podstatne v nem bylo receno :)

A toto se mi prosim stalo nejednou :)
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 11. 2008 19:50

takže už je prostě konec prostě...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod mbing 24. 11. 2008 20:21

MgX píše:Oni všichni Ti ,,legendární" pauzáci nemají prostě tolik času, aby zde přispívali. Nebo již nežijí život svobodných studentů.
Jsou samozřejmě i jiné důvody. :hmm:
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 24. 11. 2008 20:30

MarkFX píše:takže už je prostě konec prostě...
:hm
...
Michal P
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka