Tak jsem tu lidičky měsíc. Nejdříve jsem byla dost zmatená. Ale rozkoukala jsem se a zvykla jsem si. Tu se nekritizuje, tu se chválí. Chválím tedy všechny lidi tu, chválím ty, co se se mnou hádají. Chválím ty, kteří mnou pohrdají. Chválím ty, pro které mám slabost a těším se na další měsíc s vámi.
Všem oznamuji, že mi není 17. Jen je 17 moje šťastné číslo.
Jsem cholerička, obdivuji sangviniky. Dobře se mi žije s flegmatikem a melancholika bych jistě tloukla…
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
díky za vás, jen mi tady pár lidí chybí, nicméně to doplňuju, což brzo poznáte...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
ty ne... jiný, starší, který hafo z vás vůbec nezná...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
líbí se mi aktivita adminů... jak všechno krásně hazí do smetiště, kam to také patří...