Co mi vadí na tomto fóru

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Aneta17 5. 6. 2008 07:17

no, o životě klidně budu mluvit, a mluvím a píšu dost často. Ale tu se nedá rozpoznat nadsázka. A hlavně, nic se tu neřeší. Kdyby bylo pár lidí konkrétních a chtělo radu, tak se sned dá o něčem mluvit, ale tu se věci řeší, nebo neřeší spíš hodně povrchně a to je fakt k ničemu.
A ještě se mi zdá, že sem chodí hodně lidí odpovídat na cokoli, jen aby odpověděli. To jsem zpočátku udělala taky a lituji toho. Pěkný den
Všem oznamuji, že mi není 17. Jen je 17 moje šťastné číslo.

Jsem cholerička, obdivuji sangviniky. Dobře se mi žije s flegmatikem a melancholika bych jistě tloukla…
Aneta17
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jezek 5. 6. 2008 08:12

Právě že tady se všechno bere hodně volně.Prakticky všechno je nadsázka ;-)
Ale když potřebuješ konkrétní odpověď na konkrétní dotaz,tak ji taky dostaneš.Všichni tady nejsou jenom úchylové ;-)
(trošku si protiřečím, co?)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 5. 6. 2008 12:35

Taky jsem často dostával povrchní odpovědi když jsem řešil pro mě něco vážného. Proto už tu nic vážného neřeším.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 6. 2008 13:25

Lidi a kde si myslíte, že jste? Není trochu naivní představa, že na veřejném diskuzním fóru, kde se většina lidí nezná osobně, bude radit v nějakých soukromých a často citlivých případech? Nehledě na to, že stejně nikdo nezná přesné poměry a vylíčení jednou osobou je často zkreslené. Nevím no, ale aby Vám ten internet nelezl trochu více na mozek. :wink:
Anonymous

Odeslat příspěvekod MgX 5. 6. 2008 16:51

Ahoj všem,

já si myslím ... na rozdíl od některých ostatních ... že sem přišlo i dost lidí, tak nějak ,,jen pro odpověď". A světe div se, jednalo se i o vážnější věci a oni tu odpověď dostali, a dokonce jim pomohla.

To, že jim odpovídají i neodborníci není přeci problém. Myslím, že tázající se s tím počítají. Navíc, když jde o něco specifického, jsou stejně posláni k ,,reálnému odborníkovi" na příslušné téma.

Ještě poznamenám, že je důležité, aby tazatel pojal jasně svoji otázku, pokud možno upřesnil i souvislosti a třeba i požádal pouze o korektní odpovědi. Ono ... někdy se zadá nějaký dotaz, pak se zažertuje, zažertuje i tazatel, tudíž těžko může někdo říkat, že odpovědi byly povrchní/takové/makové.
Když já jako (momentálně) moderátor uvidím, že někdo si jasně žádá o konkrétní, korektní odpovědi na vážnější téma, budu samozřejmě při zjištění OT apod. ihned reagovat, jeho výmazem/přesunutím.

Je potřeba, aby uživatelé více spolupracovali při výskytu anomálií v jejich vláknech s mody a adminy. Pak se budou řešit konkrétní problémy, konkrétní věci. Někomu humor v jeho vlákně nevadí, jiný se bude vztekat. Jenže ... jak to máme poznat, kdo si žádá to, či ono ;-)

Děkuji za pozornost :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 6. 2008 16:54

MgX na Hrad! 8-) O:-) :-[
Anonymous

Odeslat příspěvekod mareq0 5. 6. 2008 23:57

Aneta17: Jestli nemáš dané téma kam zařadit a myslíš ho vážně, tak existuje kolonka Ostatní diskuze. *koukám, že už to tu je asi 100x napsané :D *

Ono je asi problém zavádět tu nějaké specializované sekce, protože kolik lidí by bylo schopných se seriózně bavit třeba o grafologii nebo psychologii (já teda ne). No, ale pokud budeš iniciativní, založíš si téma a dáš nějaký jednodušší podnět (otázku), aby tomu rozuměl i laik, tak by se někdo mohl chytnout. Zkus to. Třeba ho nalákáš a začne se tomu trošku věnovat a pak si pokecáte víc.

Jinak řečeno: Co si neuděláš, to nemáš a tak je to i v životě ;-)

Rozdělení je tu docela chaotické, ale ono nějaké superrozumné členění je problém. Buď by bylo moc složité (hodně skupin a málo témat) nebo příliš jednoduché (málo skupin a hodně témat). Proto asi vedení vyčleňuje ty skupiny, o které je největší zájem a je to tak asi správně ;-) Tím možná vzniká dojem povrchnosti, protože většina návštěvníků se baví o obyčejných věcech...

Gute Nacht, Onkel Fido.
Gute Nacht, liebe Kinder.
:mrgreen:
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Aneta17 6. 6. 2008 14:04

Děkuji mocinky moc za rady. Pěkný den všem. A

Jsem cholerička, obdivuji sangviniky. Dobře se mi žije s flegmatikem a melancholika bych jistě tloukla…
Aneta17
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jezek 6. 6. 2008 15:20

Nemáš zač ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod Aneta17 8. 6. 2008 07:38

Mně už nevadí vůbec nic. Jen webkamera by se šikla))))

Aneta17
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymous 8. 6. 2008 07:42

:-P O:-) 8-D :love: :love: :love: :-*
Anonymous

Odeslat příspěvekod Deleted user 8. 6. 2008 08:29

To by se moc do koncepce fóra nehodilo. Ale třeba by byla zajímavá nějaká videodiskuze - že místo psaného textu by se každý vyjádřil ve videoklipu, který by pak vložil do těla příspěvku. 8-)

Odeslat příspěvekod Aneta17 8. 6. 2008 11:47

Majkl vP. píše:To by se moc do koncepce fóra nehodilo. Ale třeba by byla zajímavá nějaká videodiskuze - že místo psaného textu by se každý vyjádřil ve videoklipu, který by pak vložil do těla příspěvku. 8-)

Do těla příspěvku??
O těle by to být mohlo... :-D

Aneta17
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bombul 8. 6. 2008 16:49

Aneta17

Teba musia pritomni bejci milovat. ;-] :-D
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Aneta17 8. 6. 2008 19:34

bombul píše:Aneta17

Teba musia pritomni bejci milovat. ;-] :-D

bejka jsem ještě nepotkala

Aneta17
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka