Zarozovanie plastovych okien

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod inetMark 21. 11. 2007 10:35

V poslednom case sa nam zarosuju plastove okna. Nie v strede medzi dvoma sklami, ale jednoducho zvnutra. Dokoca to nie je ani rosa, to uz je voda a steka to potom dole na parapetu.
Ako sa tomu da zabranit? To mame az tak vlhko v byte, alebo....?
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Čtenář

Odeslat příspěvekod teplice 21. 11. 2007 10:39

To vypadá na reklamaci, ne?
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Michal P 21. 11. 2007 10:41

To se nám stává taky. Problém u plastových oken je ten že oproti těm starým, dřevěným velmi dobře těsní a tak se vlhkost drží v bytě. Já když jsem doma tak častěji větrám, přes noc mám kliku v poloze mikroventilace, kdy je okno lehce nedovřené a trochu s ním táhne.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 21. 11. 2007 11:02

měli byste omezit tamto... no však víš, takový ten bujarý noční život, pak se nediv že se vam zapařují okna :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod inetMark 21. 11. 2007 11:36

Zaparuju sa takmer v celom byte :)
Klima by to vyriesila?

to teplice: Co sa tyka reklamacie.... Ta je vhodna ak sa zarosuje priestor vovnutri okien. To nie je tento pripad.
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Čtenář

Odeslat příspěvekod THeBaNDiT 21. 11. 2007 15:38

Klimatizacia okrem chladenia vzduchu (v letnych mesiacoch) vzduch aj vysusuje, takze v principe by pomohla... (preto sa klimatiazcia v autach pouziva aj za dazdivych dni na odrosenie a nezarosovanie okien).
zive: HP Envy x360 Conv. 13" (Ryzen5 4500U, RAM 8GB, GF AMD Radeon)
digiarena: Nikon D5000 + 18-105mm DX VR + 55-300 DX VRII + SB-700
avmania: Samsung QE55Q80T + Nvidia Shield TV 2017 + ONKYO TX-NR414 + Jamo S426 HCS3
mobilmania: Samsung Galaxy S22U
THeBaNDiT
Čtenář

Odeslat příspěvekod simoj 2. 5. 2010 23:24

zdravim... okna sa rosia ak je vlkost vzduchu vo vnutri velmi vysoka. takze treba vetrat. na druhu stranu dobre a kvalitne okna, urcite nie tie nejlacnejsie, maju mikroventilaciu a netreba ani otvarat okna. urcite treba vyberat osvedcene okna ako napr http://www.hesta.sk/ dovazaju aj do cr, a urcite nie od podozrivo lacnych "smelinarov" - niekotre vwlmi lacne okna napr nemusia mat alebo maju nekvalitnu kovovu konstrukciu a okna sa po case krutia.
simoj
Čtenář

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 5. 2010 08:43

já teda nevím, ale zarozovanie je slovenský slovo? neříká se jako v ČR rosení?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda