balerina - do ktere strany se toci? brain test :)

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pickun 14. 10. 2007 17:30

Najja píše:>> Pickun
Né, to znamené, že se dá lidský mozek celkem úspěšně ukecat :lol:
o/quote]

Hmm.. takze je na *****
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Najja 14. 10. 2007 17:41

# Biggi
No... já naň koukala cca 15 sekund... zkoušej, myslím, že se jednou otočit musí :lol: - možná se otočí a Ty si toho nevšimneš... zkus se koukat mimo a řiket si "otoč se"... a p=ak zkontroluj, jestli se furt točí buď proti směru / po směru... :wink:

# Pickun
No... já mam svuj mozek ráda... :lol:
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eRiper 14. 10. 2007 17:43

To je ale blbost. Prostě po chvilce změní směr no.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 14. 10. 2007 17:46

Pickun píše:Tazke co z toho plyne? Ze lidskej mozek je na h***o?
no, kdyby videl vsechno dokonale tak si na kompu nezahrajes zadnou hru protoze se ti bude sekat... atd atd atd... na tomhle principu(nedokonalost mozku) pak fungujou vsechny opticky klamy.. to by stacilo, jinak jsem blbej ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod madeleine 14. 10. 2007 17:49

mna len udivuje, ze sa jej chce tolko vrtiet... 8)
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Najja 14. 10. 2007 18:06

# madeleine
:lol: :lol:
... a vlastně - má na vybranou? Co když ji tam drží o chlebu a vodě a nutí ji se točim na jednu a pak na ruhou stranu...
:lol:
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Deleted user 14. 10. 2007 20:06

I když mi rozum říká, že by to podle stínu pod balerínou mělo být naopak, já ji prostě vidím celou dobu se otáčet po směru hodinových ručiček. Žadné osvědčené triky mi na to nepomohly. Můj mozek je holt asi zcela pod kontrolou pravé hemisféry... :-)

Odeslat příspěvekod Narcissus 15. 10. 2007 18:46

Díval jsem se teď na to. Možná mi něco uniklo když ji tak řešíte, ale vždyť je to normální optický klam :) Jak psal Michal P - všechno je jen na tom, že je 2D.
Když chci, vidím ji točit se doleva, doprava, nebo jen půl otočky doleva a hned zase doprava (180°), prostě jak zrovna chci. A není to o tom, že by byl mozek nedokonalý.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Najja 15. 10. 2007 19:12

Ne, mozek není nedokonalý... to by jsme urazili Matku přírodu (pro věřící Boha)... ale je to prostě o tom, že mozek dokážeme "přemluvit"... když ji chceme vidět, aby se točila na jednu stranu, stačí mozek "přemluvit" a on ji tak uvidí... a to protože je 2D - vždycky se nám obrátí, když ta zvednutá noha splývá s jejím tělem... a na tom to je všechno postaveno - teda mě se to tak zdá, já to tak vidim.
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 15. 10. 2007 20:17

Jelikož se mi delším pozorování točí na obě strany, tak uvažuju pouze první pohled a skutečně jsem se shodl s LEFT BRAIN FUNCTIONS.

uses logic - ano
detail oriented - ano
facts rule
words and language - ano
present and past - To je skutečně pravda, obracím se do minulosti a vůbec do buducnosti. Známému se točí doprava a vnímá pouze budoucnost, tak by to odpovídalo.
math and science - ano
can comprehend - ano
knowing - no jasně :mrgreen:
acknowledges - ano
order/pattern perception
knows object name
reality based
forms strategies
practical - nevím
safe - ano
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snejdy 20. 11. 2010 23:59

zezačátku doleva, pak se mi postupně dařilo ten směr "přepínat", zezačátku to trvalo dlouho a cca po 5-10ti minutách tréninku už to šlo hladce...
DESKTOP: PC -> optika -> AUNE X1sPro 7gen, Sennheiser HD660s, NAD C326BEE + Klipsch RB-81II + Klipsch SW-112
PORTABLE: HiBy R3II (512GB), FiiO FH7 (bal.), DALI Katch G2, B&O Beoplay A1 2nd, Sennheiser Momentum TWS4
snejdy
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fido+ 21. 12. 2010 18:26

Tak me se toci furt jen doprava (tedy po smeru hodinovych rucicek) a neda se presvedcit k opacnemu pohybu. Ostatne tech 34 sekvenci ze kterych se ten gif sklada tomu odpovida. Opacne se tocit proste nemuze.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LoreleiG 18. 2. 2013 21:05

Mně se točí doleva a když se chvilku soustředím a přinutím mozek, tak doprava ;-) :-D
LoreleiG
Čtenář

Předchozí stránka