Čo si predstavíte, ked sa povie: Užívať si život ?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod S-Tony 26. 5. 2008 22:45

Ideální den:
Sedět celý den v praku na lavičce s kulichem na hlavě a krmit bezdomovce.

Užívat si života v reálu je ve správném poměru ideální kombinace práce, volného času, koníčků, kamarádů a partnerského soužití.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 26. 5. 2008 22:58

Užívat si život neznamená propracovat se k důchodu a pak po měsíci zaklepat bačkorama. Není to nic o tom, co někdy udělám až... Proč čekat na mejdan, kterej bude až příští týden, když ho můžu udělat už teď?
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 26. 5. 2008 23:10

Míňať prachy na kur*y,chlastať značkové veci,jazdiť na Porsche 911,mať manželku ktorá varí, perie,nakupuje,žehlí a nestará sa kde ste.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 26. 5. 2008 23:22

A hlavně Tě zásobuje prachama
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod xmms 25. 9. 2008 14:29

By mi stačily základní věci jako velkej balík peněz na kontě, velkou vilu jako mají US herci. Mít moc, mít vliv a ovládat světové trhy a diktovat podmínky. Má někdo další nápad?
Vždycky bude někdo lepší než ty. A krysám se nikdy nevyrovnáš. Nikdy!
xmms
Návštěvník

Odeslat příspěvekod JozefV 25. 9. 2008 17:47

Stacilo by mi $1.000.000.000 a nejakom skritom konte, alebo v pivnici, kde ale nezateka a zil by som ako doteraz, ale kupil by som si neskutocne hitech veci :D
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 25. 9. 2008 19:18

No pokud je váš největší sen mít velký balík peněz a díky tomu si užívat život, tak to budete celý život zklamaní. Protože toho dosáhnou jen 2% lidí.
A to ještě ti co mají prachy většinou nemají na užívání čas, protože když prachy dělají prachy tak to zabírá hodně času a přináší starosti.

Já osobně jsem pro užívání si života i bez většího obnosu peněz. Jde to docela dobře. Nevím proč spojujete užívání si života jen s penězi.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod JozefV 25. 9. 2008 19:34

S-Tony píše:Nevím proč spojujete užívání si života jen s penězi.

Dementnost ludi mozno ? :mrgreen:
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 25. 9. 2008 21:42

S-Tony: je to jednoduchy. K tomu aby si clovek moh opravdu uzivat zivot, nesmi pracovat (i kdybych si vybral job podle toho co me bavi, ve chvili kdy mi zacnou rikat co jak delat, nebavilo by me to).
Dneska ale vsechno stoji penize a kdyz clovek nepracuje, zadny se mu nesunou. A kdyz se cloveku penize nesunou, nemuze si pak ani toho zivota trosku uzit, protoze na nic nema. Neda si pivko, nezajede si lehnout k mori. Aby si clovek moh poradne uzit zivot, potrebuje hafo penez ;) Pak uz to prestava bejt "vono"
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod mtmccox2 25. 9. 2008 21:53

JozefV píše: ale kupil by som si neskutocne hitech veci :D

nějak tak, a taky nějakou zatostojící paničku (typu E.Cuthbert), krásnej velkej dům, všemožný vychytávky, a před ním zaparkovanej moje láska Nissan 350Z :love: ,
(a malej kaktus na parapetu :D :D )
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod S-Tony 25. 9. 2008 22:05

suk:
Mně stačí k užívání si průměrný plat čr .-)
Mám vše co chci (auto, foťák, pc, tv, kytaru, holící stojek, slušnou hi-fi soustavu atd.)
Jezdím 2x ročně na dovolenou do zahraničí. Jednou v létě a jednou v zimě na lyže. Jinak x-desítek různých výletů po celý rok. To mi stačí.
Na pivo jdu kdy chci. Oblečení mám taky kolik potřebuju. Momentálně není nic co bych si potřeboval koupit.
Mám holku a momentálně se mi daří moje plány.
Dělám co chci a kdy chci.
De o to si užívat to co má člověk teď a né pořád jen myslet na to jak by si užil kdyby měl místo 25 třeba 200 tisíc měsísně .-)
Je fajn snít, ale lepší je žít......
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod xmms 25. 9. 2008 23:21

S-Tony: v tom případě mě asi čeká budoucnost plná zklamání, protože zrovna já mám svůj vnitřní pocit, že právě prachy jsou mi souzeny. Také se mi sice daří plnit, co potřebuju, ale jen to bohužel nejde ze dne na den. Uvidíme za pár let. Vždycky jsem třeba záviděl americkým hercům, co vydělávají prachy v $milionech. Sice to vyžaduje hromadu práce, ale někdo jiný také hodně pracuje a vydělá jen zlomek toho sotva na přežití. Jsou děti, co už v pár letech mají vyděláno. Navíc na takovou práci musí být člověk povahově vybaven, což já prostě nejsem.
Vždycky bude někdo lepší než ty. A krysám se nikdy nevyrovnáš. Nikdy!
xmms
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cumel30 26. 9. 2008 17:51

Ešte si predstavujem chlastať a trtkať do bezvedomia,to je lajf.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Fuck8r 26. 9. 2008 20:53

Ožrat se, trtkat a exekutorům neotvírat.
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 26. 9. 2008 23:00

Chlápka s cigárem a flaškou, v černých brýlích a v klobouku, jak v kabrioletu se 2 bujnýma slečnama v bikinách projíždí ulicemi Las Vegas.

Upřímně řečeno, nic pro mě :D Mám rád svůj klid, daleko od shonu velkoměsta a přebytečných lidí. Jednu osobu bych vedle sebe snesl, ale musela by stát za to... Líbilo by se mi být zcela nezávislý na okolní "společnosti" - se všemi pozitivy i negativy... Fantazie :D

No a teď realita. Snažím se užívat života tím, že se snažím radovat z malých věcí, protože ty důležité velké věci ovlivnit většinou příliš nedokážu :-| Někdy je to těžké se s tím smířit...
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka