Jak překonat záchvat smíchu?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pade 28. 9. 2007 19:10

mne to dnes zabralo, myslel som na smutne, co bolo umerne mojej veselosti, a potom som uz ani nemal chut dalej pridavat do ohna smiechu
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 9. 2007 19:14

ale k čemu to? K čemu? Myslíš si, že je lepší když se fakt ze srdce směješ začít myslet na něco hrozného aby ses přestal smát a začal se trápit?
anonymni

Odeslat příspěvekod xmickey 28. 9. 2007 19:18

To jak já sem čet v češtině a tam byl nějaký Sofokles a mi se to furt pletlo s Fusakles :mrgreen: Taky byly záchvaty :lol:
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pade 28. 9. 2007 19:19

lukas: to nie, ale ako nudzove riesenie ked sa fakt nemozes smiat, to zabera, ale zase nemusis to prehanat s tou smutnou myslienkou, musi to byt nieco len aby ta to utisilo
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod vratu 30. 9. 2007 07:35

Ty jova :| jsem dooufal že mi poradíte nějakou pilulku proti smíchu a bude ode mě klid :D

Jinak kdyby někdo četl fusakles, tak upadnu tak smíchy upadnu do bezvědomí :D podobně jako když se moje bývalá slovenská spolužačka snažila přečíst slovo "rytíři"... ži.. žiži... žitíři. Anebo když blondata kolegyne ze skoly prekladala z Nemciny a místo romů (cikánů) to přeložila jako Římané :roll:
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 30. 9. 2007 10:56

vratu píše:podobně jako když se moje bývalá slovenská spolužačka snažila přečíst slovo "rytíři"... ži.. žiži... žitíři.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránka