Jak překonat záchvat smíchu?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Fuck8r 27. 9. 2007 20:56

Já tomu taky neumím zabránit. I když na mě třeba řve šéf že jsem něco zku*vil tak když mně při tom přijde něco směšný (třeba že u toho vztekání vypadá jako kok*t) tak prostě vybouchnu a chechtám se a chechtám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod kwak 27. 9. 2007 21:11

no to mam občas taky, třeba ve sklole si o mě asi už myslej ze sem dement, ale co je horsi kdys jdu po po měste a najednou si vzpomenu na ceco a začnu se smat sam uprostřed ulice to už sem fakt za dementa. No nevim jak tomu zabranit,jak nikdo psal sahnou si do gatí a zmáčknou neni ve spolecnosti moc vhodný... :)
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod chemistry 27. 9. 2007 21:42

asi len žlčníkovým záchvatom :hm :mrgreen:
chemistry between us
chemistry
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Najja 27. 9. 2007 23:43

No tak já jsem nemohla, když jsem se rozesmála v kostele... Ano, teď to přiznám (i tobě Pade) - já, zarytý nevěřící, jsem byla v kostele... A dělala jsem tan ministranta - rozesmála jsem se dvakrát, jednou když jsem seděla a modlili jsme se, říkali jsme Otčenáš a já prostě nemohla...
Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno Tvé, přijd království Tvé, buď vůle Tvá jak v nebi tak i na zemi. Chléb náš vezdejší, dej nám dnes a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim viníkům, amen.
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 28. 9. 2007 00:26

a nevěřící běžně ministruje? :shock:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 9. 2007 00:28

copa holky můžu ministrantovat?? :shock:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 28. 9. 2007 00:36

to taky nevím vlastně :D ale je to diskriminace! :D
//Mark: ty si ze z Plzně? :mrgreen:
Naposledy upravil aquarkko dne 28. 9. 2007 00:38, celkově upraveno 1
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Najja 28. 9. 2007 00:36

aquarkko
Copak může člověk ject na hostinu na narozeniny k panu Vlkovi (kardinál) - já můžu, mám konexe 8) :mrgreen: ... Btw: to jsem se taky smála, zpívali jsme mu: štěstí zdraví, štěstí zdraví, hlavně to zdraví... :mrgreen:
// A byste se divili, jak si žerou... Nás pozval na hostinu - stůl snad 10 metrů dlouhej a tam dorty, kremrole,... :-P Mňam :)

MarkFX
Já napsala ministrovat? :mrgreen: - Jojo, holky můžeu všechno... Když maj konexe 8) :mrgreen:
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lexx 28. 9. 2007 08:48

Horší je, když se to stane v televizi :eh http://youtube.com/watch?v=AkYk_C1dY5U
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 9. 2007 10:16

aquarkko píše://Mark: ty si ze z Plzně? :mrgreen:>/quote]
proč z Plzně??

no tož mi tam chybí zepár písmen :potichu :)

-quote="Najja"]MarkFX
Já napsala ministrovat? :mrgreen: - Jojo, holky můžeu všechno... Když maj konexe 8) :mrgreen::/quote]

Myslím že se oba bavíme o ministrantování, to druhé hokly taky moc často nedělají... :nenapadne

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Najja 28. 9. 2007 17:02

Holky neministrantují, to je pravda... Byla jsem tam jediná :lol:
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vratu 28. 9. 2007 18:44

Lexx píše:Horší je, když se to stane v televizi :eh http://youtube.com/watch?v=AkYk_C1dY5UY/quote]

něco jako já :) ja jsem mozna jeste horsi
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 9. 2007 18:52

smích je přece zdravý :D

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Pade 28. 9. 2007 18:58

no ked v škole sa nudim tak že skoro zaspavam, tak vymyšlame všeliake blbosti, že sa nesmiat neda, ale vzdy sa to da prekonat, musis do plusovej akcie vlozit minusovu cast, teda zacnes mysliet na nieco tak smutne, co je umerne aktualnemu smiechu
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 9. 2007 19:03

Pade píše:no ked v škole sa nudim tak že skoro zaspavam, tak vymyšlame všeliake blbosti, že sa nesmiat neda, ale vzdy sa to da prekonat, musis do plusovej akcie vlozit minusovu cast, teda zacnes mysliet na nieco tak smutne, co je umerne aktualnemu smiechui/quote]
:shock: :shock: :shock:

Já bych to řekl jednoduše: Když musíš, tak musíš :wink: Prostě když to přijde tak to zastavit nejde...
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka