Je ružová farba pro homosexuálov?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Je ruzova barva jenom pro gaye?
neni 34 %  51%  [ 34 ]
je 25 %  37%  [ 25 ]
nevim 7 %  10%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 66

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 2. 10. 2007 12:07

Suk: vypadat může... to mě říkaj někdy taky a nenosim růžovou :lol: ale jinak náhodou to třetí triko je pěkný... kde jsi to našel?
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 10. 2007 12:11

SuperhollymaN: to treti triko je desny :shock: :lol: ...klasicka forma metrosexualismu ble
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 2. 10. 2007 12:16

Noovo: náhodou mě právě přijde docela pěkný, takový normální a né nijak úchylný... jako třeba růžovoučký tričíčko s límečkem od lacosty :lol:
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Deleted user 2. 10. 2007 12:23

suk píše:Majkl: a jeste rekni ze ten druhej nevypada jako 100%ne 4%ni
Představ si, že by mě to vůbec nenapadlo.

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 2. 10. 2007 13:11

Jezis, ja bych si na sebe nic ruzovyho nikdy nevzal, taky zastavam nazor, ze chlap v ruzovym triku vypada jak buzik... Jako treba nejakou ruzovou aplikaci na triku jeste snesu, ale cely v ruzove fakt ne :)
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 10. 2007 13:27

SuperhollymaN píše:Noovo: náhodou mě právě přijde docela pěkný, takový normální a né nijak úchylný... jako třeba růžovoučký tričíčko s límečkem od lacosty :lol:h/quote]

tseeee Lacostu s limeckem si chci ted nekdy koupit...je fakt ze ne ruzovou a taky nejsem kluk :D

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 2. 10. 2007 13:36

Noovo: mě přijde že Lacosta dělá spíš takový dědkovský oblečení, a mě osobně se tahle značka nelíbí, si taky na obyč tiko našiju krokodýlka a budu to prodáváat za 3000,- :lol: kámoš si chtěl takový s límečkem koupit, růžový, sem mu řekl že jestli ho potkám a bude to mít na sobě tak ho zdravit nebudu :lol: jinak proti růžovýmu oblečení nic nemám :D
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod suk 2. 10. 2007 14:06

Majkl vP. píše:
suk píše:Majkl: a jeste rekni ze ten druhej nevypada jako 100%ne 4%ni
Představ si, že by mě to vůbec nenapadlo.d/quote]
no predstava to je zajimava :mrgreen: ale jo, asi to holt vidime jinak... ty lidi na obrazkach(hlanve to druhy) vypadaj proste jak buzici...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod michee 2. 10. 2007 14:14

Růžová mi zase tak nevadí, ale je rozdíl když si vezme chlap na sebe růžovou košili do obleku (zrovna včera jsem jednoho takového kravaťáka potkala a nevypadal jako gay) anebo růžové tričko s extra nápisy a k tomu bokové kalhoty (to už *****í 4%) - zase je pravda, že některým chlapům růžová sluší - naštěstí tomu mému ne - koneckonců ani bych nechtěla, aby růžové věci nosil - to bych s ním pak nikam nešla.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 10. 2007 14:19

SuperhollymaN píše:Noovo: mě přijde že Lacosta dělá spíš takový dědkovský oblečení, a mě osobně se tahle značka nelíbí, si taky na obyč tiko našiju krokodýlka a budu to prodáváat za 3000,- :lol: kámoš si chtěl takový s límečkem koupit, růžový, sem mu řekl že jestli ho potkám a bude to mít na sobě tak ho zdravit nebudu :lol: jinak proti růžovýmu oblečení nic nemám :Da/quote]

je fakt, ze u nas se prodavaji v Lacoste docela dedkovske hadry, ale kamaradka ma tricko s limeckem od nich (ruzove mimochodem :lol: ) a to nevypada vubec zle, az teda na tu barvu kriklavou no....ja bych si od nich chtela koupit to same, ale nejake svetle zelene treba...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 2. 10. 2007 14:24

Noovo: ovšem na ženský to vypadá jinak žejo :) jinak světle zelená je dobrá :wink:
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 10. 2007 14:28

SuperhollymaN: to jo, ale chlapovi to triko s limeckem Lacoste taky nekdy slusi...muj tata si privezl asi pred x lety triko Lacoste s limeckem, kdyz byl ve Finsku to tady lidi o te znacce nemeli paru a byl to celkem pekny strih a vydrzelo mu dlouho...dokud neztloustl :lol:

poznámka: nebylo ruzove :mrgreen:

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 2. 10. 2007 15:16

Noovo: já neříkám že to vypadá špatně, ale že styl oblečení celé značky mi přijde že se drží toho dědkovskýho stylu prostě, jako nic moc výstředního... nic originálního... :)
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 10. 2007 15:25

no a co bys chtel vykouzlit v tehle dobe za originalitu, kdyz uz je vsechno proflakly :lol:

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 2. 10. 2007 15:33

:D je fakt že teď už tolik ne ale docela originální je oblečení od Ed Hardy, akorát že teď už ty motivy kopíruje taky každej...
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Předchozí stránkaDalší stránka