Většina holek jsou gayové...suk píše:ruzova neni gay barva.. kdyz holka bude mit neco ruzovyho nebudu si myslet ze je gay...

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Většina holek jsou gayové...suk píše:ruzova neni gay barva.. kdyz holka bude mit neco ruzovyho nebudu si myslet ze je gay...
madeleine píše:nemyslim si to... mne sa napriklad ruzova paci... nie vsetky odtiene, ale prijemna ruzova napriklad velmi dobre pasuje do cierneho obleku...
A chlap, ktory musi svoje komplexy vybijat tak, ze niekoho, kto nema problem so svojou orientaciou a preto si oblecie veci, ktore na nom dobre vyzeraju, oznaci sa homosexuala, nu, co dodat...
madeleine píše:nemyslim si to... mne sa napriklad ruzova paci... nie vsetky odtiene, ale prijemna ruzova napriklad velmi dobre pasuje do cierneho obleku...
ally píše:To hlasování je pěkně praštěné. Znám několik homosexuálů a ani jednoho jsem v růžové neviděla. Nosí i tmavé barvy a ne jak tu někdo tvrdil, že jen světlé. A naopak i hetero nosí světlé.i/quote]To jsem s napsala já... Ale myslela jsem to tak, né že jenom gayové nosí světlé věci... Ale že je nosí častěji - neznám / neviděla jsem moc gayů v černém saku, bílé košili a s motýlkem...
Natož nějakého oblečeného, alá Death Metal
// Jsem opravila tento nesmysl: equote]černém saku, bílém kvádruNaposledy upravil Najja dne 27. 9. 2007 13:09, celkově upraveno 1„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja píše:Co třeba Leoš Mareš a Libor Bouček?Oba měli jednou žůžový tička
- ale jestli jsou fakt hetero.. To nevim
-/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků