Je ružová farba pro homosexuálov?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Je ruzova barva jenom pro gaye?
neni 34 %  51%  [ 34 ]
je 25 %  37%  [ 25 ]
nevim 7 %  10%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 66

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 9. 2007 18:52

Klidek, nemusi se hned hlasovat, ja to myslel s nadsazkou... Je mi samozrejme jedno co lidi nosej...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod scater 26. 9. 2007 18:57

Však v pohodě :) Jen mi otázka "Přijde vám růžová gay barva?" Tak je jasný, že když někdo napíše jo, tak druhej proč a on že je pro teplý, no to neni pravda ...
a dal bych to do mody a styl :P
EDIT : Hm tak myslim, že hned bude zámek... http://pauza.zive.cz/viewtopic.php?t=10 ... F9%9Eov%E1
Naposledy upravil scater dne 26. 9. 2007 18:58, celkově upraveno 2
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 9. 2007 18:57

Ohledně barev, koukněte co dřív nosili Metalisti ;) http://youtube.com/watch?v=bsi8ZUtBqFg Dneska, kdyby si to někdo vzal na sebe tak je okamžitě prohlášen za buznu ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 26. 9. 2007 19:17

LukasKoudak píše:Růžovou nosí normální heterosexuální muži...m/quote]

(Neda mi to, musim) - Ukaz mi jednoho takoveho :eh

A k tem Maidenum, to byly osmdesaty leta, to nemuzes srovnavat :)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 9. 2007 19:22

Ťuhýk: třeba, třeba já :lol: Nebo jeden můj kamarád ;) Je normální heterosexuální, tedka bude mít asi po 7mi měsících snažení svoji první holku ;) A když někam přijde, tak spíš vzbudí pozornost, ale v kladném slova smyslu(nazdar, Máro hustý tričko)...

Jinak, jojo nejde to srovnávat to byla jiná doba. Tedka je ale taky jiná doba, a růžová už není chápána tolik jako barva pro homosexuály...
anonymni

Odeslat příspěvekod Najja 26. 9. 2007 19:31

Co třeba Leoš Mareš a Libor Bouček? :lol: Oba měli jednou žůžový tička :lol: - ale jestli jsou fakt hetero.. To nevim :D
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 9. 2007 19:33

No dobre, tak mirne pritepleni metrosexualove se taky pocitaj :mrgreen:
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod b.4.4.L 26. 9. 2007 19:43

Děkuji za téma! konečně se můžu někde ventilovat a nebudou to odnášet osoby kterým to říkám do očí.
Zrovna v úterý jsem si byl kupovat nový oblek a když se dostalo na košile tak mi prodavačka radila že se teď hodně nosí růžová a jahodová (řekla "jahůdková"). :lol: Tak jsem ji taktně vysvětlil že jsem hormonálně v pořádku.
Nová móda u mužů nosit růžovou mi připadne otřesná! Uvědomuji si že je to jen barva jako každá jiná. Ale prostě mi to vadí. A pokud se to líbí holkám tak to je tedy vážně lituji.
Ano růžová je barva pro homosexuály!
Mrtvý nemluví.
b.4.4.L
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 26. 9. 2007 19:45

Nuf, jahudkova! :tleskani: :mrgreen: Vicemene s tebou souhlasim
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 26. 9. 2007 20:00

No tůžová musí chlapovi slušet... jsou lidi který v růžovym vypadaj jak 4% a jsou lidi kterejm to normálně sluší...

jinak tohle je téma Barvy a ne růžová trička u mužů ;)
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 26. 9. 2007 20:11

Hlasoval jsem ano. Chybí mi možnost: Rozhodně ano, nevím co řešíte 8) Ale je to jen můj názor, ať si každej nosí to, co se mu líbí.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod MarkFX 26. 9. 2007 20:27

Růžová je na slečnách moc pěkná... :)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 26. 9. 2007 20:29

ruzova neni gay barva.. kdyz holka bude mit neco ruzovyho nebudu si myslet ze je gay...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Player. 26. 9. 2007 20:37

LukasKoudak píše:Ťuhýk: třeba, třeba já :lol: Nebo jeden můj kamarád ;) ;/quote]

este povedz ze zijete v jednej domacnosti, spite v jednej posteli a sem tam si pozicias jeho oblubene ruzove trenirky :)
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod madeleine 26. 9. 2007 23:12

nemyslim si to... mne sa napriklad ruzova paci... nie vsetky odtiene, ale prijemna ruzova napriklad velmi dobre pasuje do cierneho obleku... ;)

A chlap, ktory musi svoje komplexy vybijat tak, ze niekoho, kto nema problem so svojou orientaciou a preto si oblecie veci, ktore na nom dobre vyzeraju, oznaci sa homosexuala, nu, co dodat... :mrgreen:
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka