Je ružová farba pro homosexuálov?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Je ruzova barva jenom pro gaye?
neni 34 %  51%  [ 34 ]
je 25 %  37%  [ 25 ]
nevim 7 %  10%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 66

Odeslat příspěvekod Pade 26. 9. 2007 17:43

čo viete o roznych farbach? a ako sa vam pozdava nazor, že ružová je farba pre homosexualov?

//Jeffe: po dohode pridano hlasovani
// mbing : A předmět upraven - původně "Farby".
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 26. 9. 2007 17:50

je :mrgreen:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 9. 2007 17:51

Ruzova a bledemodra jsou pro homosexualov, ja preferuju cernou 8-)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pade 26. 9. 2007 17:53

ja si myslim že je každého vec, aka farba sa mu páči, a určite nie je jedna farba pre nejaku skupinu ludi ...
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 26. 9. 2007 17:54

líbí se mi hnědá, není tak fádní jak černá a přitom nepůsobí blbě, taky odstíny béžový a tak...jinak v poslední době jsem si strašně oblíbila kombinaci modrý rifle plus bílý tílko :) bytostně nesnáším oranžovou, ráda nosím červenou, bílou, černou, modrou nebo kombinace. tak co to o mně vypovídá? :D
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 9. 2007 17:54

To se pletes, vsechny svetly barvy jsou pro gaye.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod abuk 26. 9. 2007 18:14

nebo šamponky :D
abuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 9. 2007 18:16

Růžovou nosí normální heterosexuální muži... Nevim kdo má co zase za problém :oboze
anonymni

Odeslat příspěvekod Grammator 26. 9. 2007 18:18

miluju prakticky všechny čistý světlý barvy jako bílá, béžová, nažloutlá, mírně hnědá... prostě takový ty klasický světlý barvy pro kapsáče (viz moje foto :))...

klidně bych na sebe vzal oranžovou, bílou nebo černou (i když béžovou prostě miluju)...

nesnášim, červenou, sytě žlutou, modrou, zelenou, fialovou, růžovou (to radši jít nahej)... nicméně u ostatních lidí mi je celkem jedno jaký barvy maj, hlavně když jim to sluší... na jinech lidech se mi taky líbí Panda..
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 9. 2007 18:19

LukasKoudak píše:Růžovou nosí normální heterosexuální muži... Nevim kdo má co zase za problém :oboze:/quote]

Nenosi, kdo na sebe vezme ruzovou, je to to samy jako kdyby si na zada pridelal ceduli GAY.
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 9. 2007 18:22

A na to si přišel jak? Vůbec to tak není. Možná to dřív bylo, tedka je to naprosto normální! Občas oblečení, kde je trocha růžové nosím a zatím mě nikdo nezastavil a neřekl mi, že sem gay ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod bombul 26. 9. 2007 18:25

Pridavam sa ku Koudakovi, tiez obcas ruzovu nosim a nikto mi este nepovedal ze som gay :mrgreen: :lol:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Pade 26. 9. 2007 18:28

ruzovu nenosim, ale som si 100% isty ze to neni pre gayov... ale ako tak pozeram u nas v škole, tak keby som tam prišiel v ružovom, okamžite som za gaya
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Najja 26. 9. 2007 18:43

No ohledně růžové - myslím, že obecně "holčičí" barvy jsou pro gaye "přitažlivé"... Ale nemyslím si, že kdo nosí růžovou je gay!!! To ani náhodou... Čili - růžová není barva gayů!! Ale většina gayů jí nosí, protože "to prostě cítí jinak"... Mají i obecně jiný vkus (např. nosí častěji šátky, kloubočky,...)... Ale nemyslím si, že když má muž růžové triko, hned je gay... To je blbost... ;)

// EDIT //
Pade píše:a určite nie je jedna farba pre nejaku skupinu ludi ..../quote]
Tady bych si Pade dovolila trošku nesouhlasit - např. metalisti nosí skoro JEN černou, diskanti (a LK :lol:) - nosí barevné oblečení a velmi výrazné kreace, emaři nosí růžovou a bílou a černou a šedou,... Takže barvy hrají důležitou roli např. v stylech oblékání dle stylů hudby, atd...
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod scater 26. 9. 2007 18:52

Omg to zase někdo chce vyvolat flame.Růžová neni pro buzíky.Nevim co vám na tom vadí.Ať si každej nosí co chce, ať je to růžovej kožich, nebo kožený kalhoty s dírou v rozkroku.
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Další stránka