Ohrnout nebo neohrnout? :))

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 25. 9. 2007 18:25

Predstavte si ciste teoretickou situaci, kdyby vam nekdo doma rekl, ze si mate ohrnout dlouhe rifle, protoze je na tech kalhotech prach a tim jak chodite, tak se spini a nici koberec. No co byste na tohleto rekli?? :lol: Fakt by me to zajimalo... :oboze
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod scater 25. 9. 2007 18:33

spíš moda a styl, ne?
No já bych si je neohrnul.max. bych chodil po špičkách, aby se neodřely
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 25. 9. 2007 18:35

tenhleten důvod je blbost...já je ohrnutý nosím, ale to z toho důvodu, že mám špatný zkušenosti s tím, kdy jsem si je jednou nechala zkrátit...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod iwigirl 25. 9. 2007 18:44

já si teda doma buď ty začuněný ucouraný kalhoty ohrnu nebo chodím po špičkách... Ale je fakt že některý mám fakt dlouhý (jsem malá a sehnat krátký kalhoty je zázrak) a třeba po dešti ty nohavice vypadaj fakt chutně... takže je logický, že po koberci s tím nepolezu.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod bombul 25. 9. 2007 18:45

Ja si nohavice ohranam ale nie preto, ze by mi boli dlhe proste zo zvyku paci sa mi to ako to vyzera....
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 9. 2007 19:00

to sem si už všiml že když prší tak uplně všechny holky mají zaprasené gatě až skoro ke kolenům, kluci je mnohdy nemívají o moc kratší, ale nikdy nemají mokré... :hm

ale tohle nebylo uplně k tématu... :oops:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod mrtvocich 25. 9. 2007 19:09

Vezmu si kraťasy
iPhone 3G + Koss Porta Pro
Ovation CC-44
mrtvocich
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 25. 9. 2007 19:12

MarkFX: Neco na tom asi bude :wink:

No jinak jasny, ze pokud jsou uplne mokry nebo od neceho zapraseny tak to jo, ale ja nevim no ... asi jsem divny, ale pripada mi ulet si ohrnovat nohavice, kdyz je normalni suche pocasi jenom pro to, ze je na nich "prach".
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod b.4.4.L 25. 9. 2007 20:03

Tak nad tímhle jsem tedy nikdy nedumal (nejspíš jsem čuně). :lol: Jelikož doma se převlékám do domácího oblečení tak mě to moc netrápí. A pokud jsem u někoho na návštěvě tak jak jsem psal, nikdy jsem to neřešil ... ani mě nikdo nenapomenul. Ale pokud by mě to někdo napomenu tak bych si ty nohavice ohrnul, horší by bylo kdyby to ten člověk chtěl pravidelně (určitě bych na to zapomínal).
Mrtvý nemluví.
b.4.4.L
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 25. 9. 2007 20:21

podle tohodle clanku, ktery vkladal mousefromhouse do jineho threadu je pry v mode letos ohrnovat... Uprimne, me je naprosto jedno co je v mode, ale kdybych hodne chtel naky dziny co mi sou dlouhy nosit, tak je ohrnu. Jinak v soucasnosti mam taky jedny co by mohly bejt o par centaku kratsi a neohrnuju, v normalnich botak mi po zemi nevlaci, akorat v pantoflich si na ne obcas slapu patou mezi botou a chodidlem.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod PachezZ 25. 9. 2007 21:52

muhehe, ja mam gate ktery jsou dlouhy ze si po nich obcas slapu a siroky ze z nich nejsou ani videt boty :D je fakt ze v desti ci tak je to hegeš ale tak kdyz prsi uz kdyz clovek odchazi tak si je nebere, logicky ze...
jeste lepsi je to v zime :D to zamrznou obcas nekam pod kolena a ma z toho clovek taky tvrdy trubky :DD
Ford Probe 2.0 16v rv.95 85kW
Ford Probe 2.5 24v rv.95 120kW
PachezZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Najja 26. 9. 2007 06:00

Kalhoty ohrnuju - pokud mi jsou dlouhý a pokud je mokro, neohrnuju - pokud je sucho a kalhoty jsou tak akorát...
Takže vlastně klasika :)
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 26. 9. 2007 07:41

Samuel Gordon píše:Predstavte si ciste teoretickou situaci, kdyby vam nekdo doma rekl, ze si mate ohrnout dlouhe rifle, protoze je na tech kalhotech prach a tim jak chodite, tak se spini a nici koberec. No co byste na tohleto rekli?? :lol: Fakt by me to zajimalo... :oboze

tvoje starosti na moji hlavu :roll:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 26. 9. 2007 08:09

A co tak nosit kalhoty, ktery necouram jeste tri metry za sebou? :eh :D
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 26. 9. 2007 08:14

nejlépe nějaké úplé oldschoolové :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Další stránka