Kdy jste byli nejblíže smrti ?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mrtvocich 19. 9. 2007 08:30

Zažil jsem něco takového: Na lyžáku se školou jsme jednoho dne šli ven kousek od chaty(sněhu bylo tak 0,5m) zahrát si nějaké sporty(fotbal, softb. apod.)
Když jsme se sportovně uspokojili započali jsme velkou sněhovou bitku, přičemž já jsem ležel dole a měl jsem zapadlý sníh v krku a nemohl jsem se vůbec nadechnout, ani vydechnout a nejhorší na tom bylo, že ani nemůžete křičet :!: V tu chvíli vám před očma projede takový bullettime okoli a v si myslite, tak tihle je to misto kde zemru, ja jeste nechci umrit, jeste jsem toho mohl tolik dokazat, chudaci rodice..... Nakonec se mi podařilo dostat se ze spoda hromady lidí a udělat podivnou grimasu na našeho učitele, přičemž jsem se bouchl trochu do zad, aby pochopil.. Naštěstí mě učitel pochopil a já jsem se znovu nadechl. Byl to hrozný zážitek, nejhorší je ale ta bezmoc, když jste dole nemůžete dýchat, ani křičet a pomalu se dusíte. Brrrr :cry: :( Ještě, že totakhle dopadlo, celý den jsem o tom potom ještě přemýšlel a dodnes mám strach z vysokého sněhu.. :nenapadne

A vy ? 8)
iPhone 3G + Koss Porta Pro
Ovation CC-44
mrtvocich
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 9. 2007 08:39

Hmmmm, kdysi jsem dělal sport zvaný vodní slalom. A v začátcích sem se převrátíl a jelikož to bylo prvně, tak sem prostě nevěděl jak se z té lodi dostat. Hlava podvodou, já se různé máchám a snažím se dostat a nejde to(přitom je to tak jednoduché) asi cca 20sekund a mezitím už pomalu i máchat přestávám a začínám přemýšlet, že toto je asi poslední co sem udělal a pak najednou mě trenér nějako otočí a já z té lodi vypadnu a konečně můžu se nadechnout. Úleva největší. Později se mi tohle už nidky nestalo, buď jsem se obrátil zpět pomocí eskymáckého obratu a když to nešlo, tak holt vykrysil... ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod suk 19. 9. 2007 08:58

nedavno jsem jel na kole a delal blbosti, koukal na tlumice... pichla me vosa do ramena a ja se leknul, zabrzdil predni brzdou a spadnul na zem... a hned po kolejich projel vlak... :) ale mozna by se mi nic nestalo i kdyby me vosa nepichla...

jinak
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Calhoun 19. 9. 2007 10:14

Na strelnici. Chlap co strilel dva stavy ode me z revolveru vystrelil a misto vystrelu se ozvala takova divna hlasita rana. Neco se mi mihlo pred ocima a svihlo do betonovy zdi kus od myho stavu. Otocim se a chlapek se trese jak osika, neco potichu blekota a v ruce drzi revolver kterymu chybel celej valec a kus ramu a ze kteryho se kourilo. Dorazil spravce, secetly se skody (diky bohu se nikomu nic nestalo), ja jsem zjistil ze to co mi prolitlo kousek od hlavy byl kus roztrzeneho valce ktery se zaseknul nekolik cm do zdi. Nakonec se zjistilo ze ten imbecil si prebijel vlastni naboje a nalaboroval .38 Special na +P+ laboraci uplne nevhodnym rychle horicim prachem a celou tu hruzu nacpal do stareho revolveru ktery na takove tlaky vubec nebyl staveny.
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zamis 19. 9. 2007 11:23

nejbliz smrti jsem byl asi v nedelu rano po parbe s blize neurcitymi osobami. bylo mi tak blbe, ze jsem si v podstate umrit pral
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod madeleine 19. 9. 2007 13:32

Ja uz som takych situacii zazila par... kedze som tazky alergik, dost casto pre nedostatok vzduchu upadam do sokovych stavov, parkrat uz i do bezvedomia... jedine moje stastie doposial vzdy bolo, ze som alebo sama dosla na pohotovost, kde som odpadla, alebo bol pri mne manzel...

Z tych netradicnych, bola som sa v Bavorsku bicyklovat a ked som schadzala dolu kamenistym svahom, spoza zakruty vybehlo auto, zacala som brzdit a preletela cez bicykel ako superman... skoncila som zboku pod autom, mala som stastie ze sa mu podarilo na tom strku zastavit.

Druhy pripad bol nacvik sipky, kedy som do asi metrovej vody skocila kolmo a takmer si zlomila vazy... najprv vyplavala krvava skrvna a az potom ja na hladinu... mala som zodraty cely face a este dlhy cas som si pri pohlade do zrkadla pripominala ako sa sipka neskace...
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 9. 2007 13:40

no samozřejmě když sem dostal proudem... vim že to pořád omílám dokola ale byl to asi fakt nejhnusnější zážitek... taky mi jednou zaskočil rohlík viz mrtvocich ale to sem vyřešil tak, že sem se rozeběhl zádama proti zdi... jednou sem spadl do kanálu ale zachránil sem se sám tim, že sem roztáhl ruce, nevim co bylo pode mnou takže nevim jestli bych se zabil... jinak nějaký to těsný uhnutí a tak se stane minimálně 1x měsíčně... možná si ještě na něco vzpomenu...
taky si troufám říct že sem kolikrát nebyl daleko od intoxikace alkoholem :mrgreen: ...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod mrtvocich 19. 9. 2007 13:50

Grammator: in good LOL :mrgreen:
iPhone 3G + Koss Porta Pro
Ovation CC-44
mrtvocich
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michal P 19. 9. 2007 14:01

Tak nevím v jaké situaci jsem byl nejblíž smrti. Jedna z těchto situací byla tak asi ve 12 letech kdy jsem si hrál na kolejích v zatáčce a za sebou uslyšel houkání panťáku, dodnes mám ten okamžik před očima, moc času na to uskočení nebylo. Nebo když mě praštila elektrika a já se nedokázal hned pustit, mohla to být jen vteřina maximálně dvě, ale v ten okamžik je to sakra dlouhej čas.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 19. 9. 2007 14:16

Asi po "banální" operaci, která měla docela "nebanální" dohru.
A nebo v období těžké deprese ...
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod abuk 19. 9. 2007 14:22

a to ?
abuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 19. 9. 2007 14:33

sice to byl sen, ale napíšu to sem ;) zdálo se mi, že mě někdo dusil a nemohla jsem ani křičet, ani se hnout a ani se probudit. hrůza nějvětší, nakonec jsem se probudila s hrůzou, co to bylo a bála se znova usnout. nechtěla bych to zažít na živo.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 9. 2007 15:05

Michal P píše:Nebo když mě praštila elektrika a já se nedokázal hned pustit, mohla to být jen vteřina maximálně dvě, ale v ten okamžik je to sakra dlouhej čas.l/quote]

u mě to bylo takovejch 5-6 sekund než mě to odhodilo... vážně humus... nepřál bych to ani paroubkovi...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 19. 9. 2007 15:35

Já nic moc. Spadl jsem jenom jednou ze stromu. Měl jsem zaražený dech a nikdo z kámošů mi nebyl schopen pořádně praštit do zad.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 19. 9. 2007 15:42

Jo vyražený dech jsem měl taky, to taky není zrovna dobrý pocit, sám se pořádně bouchnout do zad neumím. A kamarádi na mě taky koukali co blbnu.
...
Michal P
Přeborník

Další stránka