Jak odpovídáte na každodenní "Jak se máš"?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Lumpi 9. 9. 2007 21:09

Nedávno jsem v rádiu zaslechl hlasatelku, jak se vyptávala lidí, co považují za nejvlezlejší hlášky a mezi nejpopulárnějšími se objevily právě hlášky typu: "Jak se máš? Jak to jde? Jak jde život? apod." Hodně lidí se svěřovalo, že pokud zrovna neprožívají životní krizi, tak je jejich odpověď vždy "dobře, pořád stejně, jde to, apod." Jak na tyhle otázky reagujete vy? Znáte nějaký fígl, čím se dá zaujmout?
Lumpi
Čtenář

Odeslat příspěvekod iwigirl 9. 9. 2007 21:16

pokud tenhle dotaz (jeho hardcore verze je "Jak se máme?") slyším, tak se mi otvírá kudla v kapse..
Každopádně odpovídám: mohlo by to být lepší...
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 9. 9. 2007 21:16

nezám fígl jak zaujmout ale když už se někdo opravdu pořád dotěrně ptá tak odpovídám určitě líp než ty :D
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod suk 9. 9. 2007 21:16

odpovidam normale, de to, na <-> a podobne ;) a obcas se zeptam "jak ty?"

jinak jestli chces zaujmout, posli tazatele do pr*ele za tu otazku... urcite zaujme :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 9. 2007 21:18

Ani ne dobře, ani ne špatně :wink:
anonymni

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 9. 2007 21:19

mám se, dá se... většinou odpovím slušně, ale se*e mě to...

Nu což, nějak ten rozhovor ale začínat musí, jak vy třeba načínáte s někym na ICQ??
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Michal P 9. 9. 2007 21:20

většinou odpovídám že skvěle, výborně, úžasně i když by to neměla být zrovna pravda
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 9. 2007 21:22

MarkFX píše:mám se, dá se... většinou odpovím slušně, ale se*e mě to...

Nu což, nějak ten rozhovor ale začínat musí, jak vy třeba načínáte s někym na ICQ?? /quote]
A:Ahoj jak se máš?
B: já sem mám dobře a ty?
A: jojo já se mám taky dobře

a dál většinou nevm o čem si psát :lol:
anonymni

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 9. 2007 21:24

no já právě taky... S většinou lidí co se bavim jen tak, nevím jak pokračovat. S ostatníma co něco potřebuju vyřešit v pohodě.

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Lumpi 9. 9. 2007 21:26

na icq to neni tak osobni, tam staci cus, cau...

Mě jde o to, že nechci vypadat jako ten klasický čecháček, který má život vždycky na ho..., pořád si stežuje, má málo peněz, v práci ho to nebaví atd. Na západ od nás je prý běžné, že lidé na tyhle otázky odpovídají "skvěle, výborně".
Lumpi
Čtenář

Odeslat příspěvekod Player. 9. 9. 2007 21:26

to je uz skor fraza ako otazka, na ktoru sa odpoveda frazou. to je potom hroza, ked sa niekto rozhovori o tom ako sa ma a pritom to nikto necaka :lol:
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 9. 9. 2007 21:26

Většinou řeknu že by to mohlo být lepší.
vaclavbarak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 9. 2007 21:28

Lumpi píše:Mě jde o to, že nechci vypadat jako ten klasický čecháček, který má život vždycky na ho..., pořád si stežuje, má málo peněz, v práci ho to nebaví atd. Na západ od nás je prý běžné, že lidé na tyhle otázky odpovídají "skvěle, výborně".p/quote]

copak ty vždycky odpovídáš podle pravdy??? Já sem myslel že tohle bývá ustálená fráze a snad vždy ta odpověd bývá dobře, skvěle atd...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod christian 9. 9. 2007 21:29

ja odpovidam podle nalady..

nekdy to chce i do mirandy autoreply :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 9. 9. 2007 22:00

nejdale v techto zbytecnych otazkach jsou asi americani, ti se te treba zeptaj jaky byl vikend a pritom to mysli jako pozdrav, takze nez vubec zacnete povidat o tom co jste delali o vikendu, tak american uz je davno pryc
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Další stránka