Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna
je to focené trochu zboku takže to přední kolo je takové jeté, ale normálně je pěkně kulaté
ani byste nepoznali že je to focené černobíle (nechtělo se mi nastavovat vyvážení bílé a když je to kreslené tužkou tak to nejde poznat)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Teplice: Neboj, nejsi sám, já toho talentu něco nakreslit taky moc nepobral. Problém je v tom, že mě příroda vybavila nadměrně dimenzovanou fantazií - věděl bych co namalovat, ale spojení mozek-ruka prostě nefunguje.
Ty si přesně můj případ..já mam vždycky mega plány, ale když kreslim tak z toho vyjde to, co jste mohli vidět
To jsme holt my, nadměrně fantazií vybavení, ale něco nakreslit naprosto neschopní. Ještě že schopnost ovládat Photoshop není omezena uměním kreslit, ale spíš tou představivostí.
hej, ja přiznávám že jsu hluboce podbrůměrný a mam pravě opačný problém... Když už bych si aj něco namaloval tak najednou nevím co a nic teda nenakreslím...
hazejte sem nějaké tipy
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Zkus nějaký mrakodrap z dolního pohledu Může to být hezký
kurna, sem na základce kreslil v jedné soutěži ten slavný Londýnský sklápěcí most, tuším že sem vyhrál... ten vám tu ale bohužel nehodím...
jinak mate tu moc pekne obrazky... ja kreslila jen asi rok nekdy ve 14 a vetsinu toho sem kreslila k povidkam... mela sem v ni treba holku s tygrem, tak sem si nakreslila holku a tygra... a od ty doby sem nekreslila, ale zvazuju nejaky krouzek, kde se to uci...