Napadení

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Vencos 28. 7. 2007 19:08

Dneska jsem byl napaden (osobou kterou znám, vim jak se jmenuje, kde bydlí...) Když půjdu na policajty, může za to něco dostat?
Nic se mi nestalo(jen mě zlehka škrtil a válel se po mě jak buzerant)

nevim kam jinam než na smeťák s tim

Co dostane za ublížení na zdraví?
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zelik 28. 7. 2007 19:20

Radši si ho někde odchytni a zab ho...
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 7. 2007 19:25

né aby ho to bolelo, ale aby ho to ŠÍLENĚ bolelo při tom zabíjení :mrgreen:

jinak nevím, nejsu na to odborník, ale když ti celkem nijak moc neublížil tak z toho moc mít nebude, do vězení asi těžko takže aby si tě pak někde neodchytl... :pozor2:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Pade 28. 7. 2007 19:37

radsi mu to odplat nech se nauci ze te nema napadat, dej mu ruky za chrbat, a ukaz mu co se dela s hnusakmi
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Hitomi 28. 7. 2007 22:24

porid si tohle a pak si to rozmysli
Hitomi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pade 28. 7. 2007 22:31

to jo, ale neni nad rucnu pacifikaci dementov
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jeffe 28. 7. 2007 22:33

mas svedky?
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kwak 28. 7. 2007 22:36

No mam podobnou skusenost dokonce dvakrát, poprvé mě zastavil cikán ze si chce zavolat, jsem se mu jako snazil vysvetlit ze mobil nemam pak mi dal do drsky a stejne si ho vzal, sel sem na policajty ty ho sice chytli ale nic mu neudelali páč nebyl plnoletej. Podruhý byli rovnou tři, byli teda vychovanejsi nez ten prvni nechteli mobil, jen mi dát do huby ze sem se jim nejak nelíbil , sem si rikal ze policajti nic nevyresej tak sem to rek kamaradum oni dva znich poznali podle popisu a pořesili to poměrne rázne... ten jeden má na furt křivej nos
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pade 28. 7. 2007 23:43

to chce.... zahrat se na Matrix!
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 28. 7. 2007 23:47

to chce no ... řezat, řezat, řezat je po kebuli hajzly kriminálnický ... až já chytnu zloděje mýho kola ...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod madeleine 28. 7. 2007 23:52

Nie som si ista, ako je to u vas, ale u nas je postup nasledovny:
1. chod lekarovi a nechaj si vystavit potvrdenie o skodach sposobenych napadnutim.
2. chod na policiu, spis zapisnicu (datum, cas, miesto, utocnik, napadnuty, svedkovia, napachane skody), najlepsie, ak si mal nejakych svedkov, ktori su ochotni ist s tebou a dosvedcit ti.
3. Uz len pockaj na predvolanie.

Otazka je, ci nebude ta "jedna po hube" jednoduchsia. Ale ja by som sla na to cez policiu, som stvorenie humanne a destrukcia mi moc nejde... ;)
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 28. 7. 2007 23:55

jedna po hube? problem je v tom ze cikanu ktery se ti rozhodnou rozbit hubu bude vic nez tvejch kamosu... takze kdyz jednou dali kamosi na hubu jim tak se taky muze stat ze si cikani vemou dalsi kamose a rozbijou hubu znova a vic..
nejsem rasista ale cikany (presneji receno romy) bych fakt postrilel...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 29. 7. 2007 00:05

Kolik ti je?? 15??

nás je taky patnáct :mrgreen:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 29. 7. 2007 01:11

mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Najja 29. 7. 2007 01:40

Pade píše:to chce.... zahrat se na Matrix!
Zrovinka před chvíli byl mini-návod na Primě :lol: a bude ještě, ale nevim kdy...
Jinak mě napadl jeden Rom, když sem chodila do 2., nebo 3. třídy. Nějak jsme se "rafli" (:lol:) a já se otočila a odcházela, když on vzal kámen, přiběhl ke mě a začal mi šutrákem bušit do palice :lol:... no tak přímo ne, já si to moc nepamatuju, protože sem byla chvíli mimo... je možná že ho na mě hodil, to už nevim... ale vim, že sem najednou ucítila děsnou bolest na palici, otočila se, zařvala cosi, co se nehodí publikovat a odešla... muj **** (nechci zveřejňovat) se tak naštval, že za nim běžel k nim domu, doběhl před plot a uviděl, že maji zvenku klíč v zámku... tak zamkl a klíč zahodil... já doma na toho dementa nadávala a přitom si omývala krvavou hlavu v umyvadle... :twisted: blbec :D

PS: už vidim, jak jeden po druhým, všech těch 8 dětí a dva rodiče, lezly oknem :lol:
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Další stránka