kopirovani omluvenky

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MarkFX 30. 5. 2007 17:24

no naštěstí to není životní pohroma, stačí znovu otevřít... :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 30. 5. 2007 19:34

Benjamin píše:MrkFX: U nas na gymplu jednou jedny holce presne na tohle prisli, kdyz se jedna ucitelka rozhodla na cislo fiktivniho doktora zavolat.

No ale já myslím opravdickýho doktora...a že tam doopravdy jdeš. Pak tam bylo moc lidí, no a protos prostě musel čekat dlouho.
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 30. 5. 2007 20:12

ale néé, stači nějaky jméno, a telefonní číslo na kamarádku nebo tetu která by se kdyžtak ozvala jako ta doktorka...

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 30. 5. 2007 20:14

No a nebo tak, no :-) Ale na to se dá přijít...anebo mít toho doktora známýho a ten ti to bude psát. Ale bacha na četnost, aby to pak už nebylo podezřelý...
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 30. 5. 2007 20:40

snad to zas tak hrotit učitel nebude...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 30. 5. 2007 20:42

Tak každej se s takovejma exotama setkal, na každý škole jsou oba typy, ne?
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod EAN-CODE 31. 5. 2007 15:26

Mě napadlo... na jaké jsi škole? Já si omluvenky psal sám do omluvnýho listu, sám si je podepisoval (za matku), všechno si sám. A učitelce to kupodivu nevadilo. Hlavně se jí nesměl dostat do rukou originální podpis matky. Ve čtvrťáku jsem pak ani omluvenky nenosil a vždycky se z toho nějak vykecal. Ale pak si třídní zlomila dva obratle a dostali jsme náhradní třídní. Ta mi našla 8 neomluvenejch hodin (z asi třiceti) a dostal jsem za 3 z chování :-)
[root@server ~]# [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /
EAN-CODE
Čtenář

Odeslat příspěvekod itchyk86 31. 5. 2007 19:14

ehm, na gymplu sem si psal omluvenky od 18sam, taky sem ho stravil v hospode, pozdeji uz omluvenky ani byt nemusely.
Ale ted na VŠE je to jine vis? ;)
itchyk86
Návštěvník

Odeslat příspěvekod EAN-CODE 31. 5. 2007 19:56

Jj.. chápu. Takže nejlepší bude udělat si razítko nějakýho doktora (pravýho, třeba toho, ke kterýmu chodíš). Ale furt je možnost, že si k němu zavolají a zeptají se ho.
Taky mě napadá, najít nějakýho praktickýho doktora, vysvětlit mu situaci a určitě se najde nějakej, kterej ti za 100 omluvenku dá.
A já si myslel, že na vysoký je jim jedno, kde jsi a co děláš
[root@server ~]# [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /
EAN-CODE
Čtenář

Odeslat příspěvekod itchyk86 1. 6. 2007 01:30

no to je, ale treva v jazycich sou povinne dochazky obcas a to ja nak nezvladal, bylo to moc brzy...od 1245 ;o)
razitko nemam, budu skenovat :)
itchyk86
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 1. 6. 2007 07:32

itchyk86: Hele, pro tebe mám už jedinou radu: prostě v těch 12 ráno vstaň a di tam :mrgreen:
aquarkko
Legenda

Předchozí stránka