Jste pověrčiví ?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Michal P 12. 4. 2007 20:31

Jelikož na zítřek vychází pátek třináctého tak se ptám, jste pověrčivý, obáváte se pátku 13. nebo vám třeba vadí když vám přes cestu přeběhne černá kočka ?
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 12. 4. 2007 20:33

Někde jsem kdysi četl, že jak si lidé dávají v pátek 13. pozor, tak v sobotu 14. bacha nedávají a dochází tak k daleko víc problémům, než kdykoliv jindy.

Takže dávejte pozor pořád - pak vás nic nepřekvapí ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ally 12. 4. 2007 20:34

Nejsem pověrčivá, nevadí mi ani pátek třináctého, spíš naopak. A černá kočka je taky neškodná.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 12. 4. 2007 20:39

Já také na pátek 13 nevěřím ale raději jsem si měl vzít volno, co kdyby :)
Zase se na to dají svést vlastní neúspěchy, takže pátek 13. je nejlepší den k zásadním rozhodnutím či nějakým experimentům. Pokud to nevyjde tak zato nemůžete, ale může za to pátek 13. :mrgreen:
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 12. 4. 2007 20:39

Taky nejsem pověrčivý, klidně v pátek třináctého přejedu černou kočku. :mrgreen: :lol:
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 12. 4. 2007 20:43

Já mám zítra pohovor v AK a potom pracovní oběd, když jedno z toho dopadne blbě, vím na co to svést.... Jinak pátek 13. neprožívám.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Bungo 12. 4. 2007 21:14

Ja na patek 13. neverim. Dokonce jsem zacal chodit se slecnou zrovna v patek 13. srpna. To, ze jsme se pak temer po 2 letech rozesli urcite nebylo tim patkem ;-)
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anonymous 12. 4. 2007 21:16

Jeden pátek 13. mi ukradli peněženku /500Kč, OP, RP, průkaz pojišťovny/, takže na něj nemám dobré vzpomínky :wink:
Anonymous

Odeslat příspěvekod blino 12. 4. 2007 23:10

povercivy mozno trosku som ale nie v suvislosti s piatkom 13teho

zaujimalo by ma kto s tym nezmyslom prisiel (kedy sa to v minulosti zacalo objavovat...) :hm
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 12. 4. 2007 23:29

Puvod teto povery pochazi z krestanstvi. Trinactka neznaci nic dobreho, protoze u stolu pri Posledni veceri sedelo spolu s Jezisem dvanact apostolu, tudiz trinact osob. Kdyz si k tomu pridate, ze Jezis byl ukrizovan zrovna v patek – patek trinacteho je na svete.e/quote]
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod marz 12. 4. 2007 23:31

Nejsem pověrčivý. U mně to zastává stejné místo jak Bůh - taky v něj nevěřím - věřím ve fyziku, matiku a chemii, takže toto jde mimo mou teorii. Ale stejně mi to vyjde tak, že budu celý den na pokoji na koleji, jen večer zajdu do hospody. Tak snad mně nesrazí tramvaj :-D Asi bych se tomu vysmál, co sem teďka píšu.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 13. 4. 2007 00:05

Michal P píše:Jelikož na zítřek vychází pátek třináctého tak se ptám, jste pověrčivý, obáváte se pátku 13. nebo vám třeba vadí když vám přes cestu přeběhne černá kočka ?p/quote]

tak to je v haji, kdybys to ted nerekl tak jsem v poho, ale ted kdyz vim co je zitra za den, tak se mi urcite neco stane :oboze
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lexx 13. 4. 2007 07:35

Sice na to nevěřím, ale aspoň mám na co svést případné neúspěchy :-D
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 13. 4. 2007 07:46

vzdycky, kdyz je patek 13. tak se bojim o lidi, na kterych mi zalezi, jako treba zase dnes :cry:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 13. 4. 2007 10:03

Vůbec (ale z postele vstávám pravou nohou vždycky :) ).
A dneska mám tak akorát svátek.
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
VIP uživatel

Další stránka