Rekord strávený na PC (hodiny)nejen pro hráče

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mirdasl 23. 1. 2007 13:17

Tak já osobně sem ztrávil na pc 14hod.ale né v kuse..jasně že je potřeba pít,jíst,spát atd..nebo je zde nonstop hráč?no pochlub te se
P.S.samozřejmně ti co mají PC které je živí tak asi budou na tom jinak ale hráč je hráč :hm
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marz 23. 1. 2007 13:25

Myslis v kuse stravene na pc???? To je u mne tak 22 hodin. A to jsem u nej i jedl, jen na WC jsem chodil pryc. Rano jsem zapnul, a druhy den v sest rano jsem vypinal. A jinak, zapnute pc v kuse mam rekord 19d 14h 54m 47s.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 23. 1. 2007 13:33

Uff, no posledni dobou slabota, PC mam sice zapnute cely den, ale odbiham od toho. Ale jeste kdyz jsem hodne hral, tak muj rekord byl asi 18 hodin. Jidlo u PC, male prestavky na zachod. Tehda jsem hral pvni dil Commandos, a nejak me to vcuclo :D
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 23. 1. 2007 13:36

Ja tak 30+ hodin v kuse :D No jo Diablo II po siti :) :)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod mirdasl 23. 1. 2007 14:18

christian píše:Ja tak 30+ hodin v kuse :D No jo Diablo II po siti :) :)

Diablo II znám moje oblíbená hra je Fallout2...něco kolem 7-9hodin v kuse,nyní to je Half-life2 cca..2-3hod pak se to sekne :x
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marz 23. 1. 2007 14:34

Mne zase k tomu PC prikoval Kulhanek, a myslim, ze tehdy to byla Cesta krve. Je to fakt paradni autor, ktery, kdyz chytne, tak uz nepusti. A z toho mam ten rekord 22 hodin. Asi tak nejak.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Killian 23. 1. 2007 14:45

To ked sme robili take LAN party, tak to sme aj spali pri PC :D Kedze sme to organizovali len velmi malokedy, tak kazda minuta stravena mimo PC sa zdala neuveritelnym plytvanim :). To ked som isiel na zachod tak sa zdalo, ze to bola vecnost :). To boli take 2-3 dni vkuse...
HP NX6125
Killian
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caesar.UO 23. 1. 2007 16:08

za 7 dni cca 132 hod :D
Caesar.UO
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Skinny 23. 1. 2007 16:34

asi 7 hodin
Skinny
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Killian 23. 1. 2007 16:55

7 hodin? Vsak to nic nie je :) Naposledy som bol dva dni po sebe vkuse pri PC ked som hral F:Tacticts :).
HP NX6125
Killian
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zelik 23. 1. 2007 17:05

Myslim, že víc jak 10 hodin v kuse to nebude...to bylo dřív, ted mam sice počítač zapnutej skoro nonstop, hlavně o víkendu, ale nesedim furt u něj...hry nehraju, naštěstí.)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 23. 1. 2007 17:19

Skinny píše:asi 7 hodin

tak to já su tahle nějak asi každý odpoledne nakomplu, ale spiš su na netu, hry nehraju..
Jednou sme měli LANku a to sme pařili celou noc COD2
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod naigoto 23. 1. 2007 18:05

Tak u mě to bude maximálně ňák 10 hodin. Tehdy, když jsem se začínal dívat na Lost, to jsem jel nonstop přes noc. Hry (naštěstí) nehraju (:
naigoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod r.polasek 23. 1. 2007 18:34

No já mám počítače plné zuby po nějakých 15 hodinách denně, pak už je to nuda a utrpení.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 23. 1. 2007 19:17

no na LAN party to mohlo bejt fakt dlouho... i kdyz teda sem prospala asi hodku s hlavou na klavesnici, ale tak asi tak 16,17...
Mawe47
Přeborník

Další stránka