Zalezi na kvalite prekladu. Stalo se mi treba uz kolikrat u her, ze preklad byl tak hodne mizerny (viz Football Manager 2005 CZ), ze jsem litoval, ze jsem si koupil originalku...
To me vylecilo, takze ted si vetsinou nechavam anglictinu, nedela mi to problem
Na mobilu mam cestinu (SE W800i), byla tam prednastavena, kdyz jsem to koupil a nemam duvod to menit
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Mobil mam a mel jsem cely v anglictine, i Windows mam anglicke.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro zjišťování polohy nebo navigaci."
já poslední dobou už ty češtiny neřeším a nechávám tam původní English.... Akurát pokud se musím nějak brutálně hrabat v nastavení toho programu tak si tu češtinu radši opatřím...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Když je k dispozici čeština, tak určitě ruštinu. ) Pokud není český překlad k dispozici, tak English ...
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
jak kde, na mobilu anglictinu, jedny win mam cesky, na booku anglicky, nektere programy, kdyz sou defaultne v anglictine, taky do nich cestinu nedavam, ale vzhledem k me zanlosti anglictiny bych si treba rpg bez cestiny hrat netroufla...