Parapsychologie-lucidní sny, astrální cestování, telekineze

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod JSzu 27. 7. 2010 11:19

Nereknu, protoze se na to sam ptam :-)) .
JSzu
Návštěvník

Odeslat příspěvekod respublica 27. 7. 2010 22:47

Neodporúčam skúšať.
respublica
Čtenář

Odeslat příspěvekod JSzu 27. 7. 2010 22:51

Proc ne?
JSzu
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powerball 28. 7. 2010 07:51

protoze by se ti mohla pretrhnout ta stribrna snurka ktera te spojuje s telem kdyz couras mimo nej neasi :D
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 28. 7. 2010 19:50

http://www.wikihow.com/Lucid-Dream

Nicméně se tak trochu bojím to zkoušet, abych si nějakou náhodou ten mozek úplně nedomrvil :D
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod suk 31. 7. 2010 09:41

Ony lucidni sny sou v pohode :) Pravda ze sny si moc nepamatuju, ale obcas si zvladam delat co chci a obcas uz me ten sen nebavi, tak se radsi probudim :D

Ostatni veci (cestovani, telekineze) sou picoviny ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod mtmccox2 31. 7. 2010 19:51

A to děláš nějak cíleně, nebo se to jenom stává?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod suk 31. 7. 2010 20:06

cox: no, ted nevim, co presne myslis... ty sny prijdou spis tak nejak samy a pokud si zvladnu uvedomit, ze to je jen sen (obcas se nedari a tak se hrozne bojim :D ) tak delam kraviny a nebo se hned probudim, protoze si treba uvedomim, ze mi dlouho nezvoni budik a ze jsem asi zaspal :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 1. 8. 2010 08:55

Pak vstaneš...proběhne celý běžný den povaleče a když jdeš večer spát, zjistíš, že se ti to jen zdálo a vstáváš doopravdy. Otázka je jestli i toto uvědomění není jen sen. :nenapadne
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 1. 8. 2010 18:22

trent: treba to je obracene... to co si myslime, ze je realita je vlastne sen a sny sou realita :D
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod JSzu 1. 8. 2010 19:17

No pred dvemi dny se mi zdal sen, mohl jsem v nem ovladat jen myslenky, ne pohyby ani nic jineho. Ale nejsem si jisty... ...treba se mi to jen zdalo :D (ze umim ovladat svoje myslenky ve snu).
JSzu
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grammator 3. 8. 2010 12:18

moje pokusy hovořit na podobné téma na tomto fóru už dřív ztroskotaly, pardon, tentokrát ze nezúčastním :)
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 13. 11. 2010 19:36

jelikoz uz dlouha leta vubec nic nedelam krome toho ze jen sedim doma a posledni rok co jsem zacal hledat protejsek aspon na psani ale doposud nenasel, tak jsem posledni dobou snazil vyjit ze sveho fyzickeho tela v podobe astralniho a tak si uzit aspon trocha volnosti a abych mel aspon nejakou vyhodu nad ostatnimi ze bych ziskaval osobni informace, i kdyz asi tusim ze nejake vyssi bytosti to hlidaji aby k tomu zneuzivani nedochazelo ale snad by mne buh ochranil i kdyz asi on mi tu schopnost prave neda, uz nikoho jineho nemam pozadat o pomoc, no a co chci rict, ze se mi to nedarilo ty ruzna cviceni jak toho docilit, mne nejak nesli, mel jsem jen velkou touhu/chteni, ale stejne jako i pred mnoha lety, kdy jsem touzil po tom vyjit z tela kdyz mi vrstevnici si uzivali, se mi nepodarilo, ale dnes si myslim ze jsem mel z casti svuj prvni lucidni sen, uz tento podzim se mi podarilo aby se mi ve snu ukazala naha zenska, ano ja vim je to trapne, ale je to pravda, ale dnes jsem ve dne mezi odskocenim na zachod a vedel jsem ze jeste potrebuji se trochu dospat, tak jsem nejak postupne presel do vedomeho snu, byl jsem ve svym pokoji ale byl prazdny, a postupne jsem vedome vytvarel pro nej nabytek i kdyz ten jeho dyzajn uz byl nejak automaticky, byl moc pestrobarevny, coz mi nevadilo, ale nakonec jsem chtel nejakou televizi tam, ale porad se zobrazovali ty starsi modely, az nakonec se skoro pres celou zed objevila plasmova kterou jsem chtel, no i kdyz zpocatku ty sny jsou vedomove tak pak se trochu zacinaji vymykat kontrole, tak mozna se mi podari je mit plne ovladnutelne. podarilo se mi toho asi tim ze mi moc dobre slo vzpominani o cem se mi zdalo, a to i nejakou dobu do zadu i kdyz jsem si je tehdy nevzpomenul, no zkratka, jsem nic nadprirozeneho bohuzel ani toho pozemskeho skoro nezazil, tak tohle pro mne je rozhodujici udalost, coz dokazuje ze i neco mysteriozniho je mozne, a jelikoz to a.c. je zatim moje jedina nadeje jak vyjit z sveho pradna vesmiru, tak mozna se mi podari i toho dosahnout, i kdyz vim ze asi moc velke zazraky bych nemel cekat, ale aspon neco pro zacatek.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 11. 2010 20:36

Když jsem se pokoušel do lucidního snu, ani jednou se nezadařilo. Teď v poslední době jsem se do nich párkrát dostal, aniž bych se o to nějak víc snažil. Tohle by chtělo změnit. :-) Nejenže je fajn mít dění ve snech pod kontrolou, ale navíc se člověk probudí tak nějak víc svěží a odpočatý...

Odeslat příspěvekod trent 14. 11. 2010 09:03

Majkl: A byl by konec útěkům před čímsi a pádům do neznáma:-)

sioga: nepřipadá mi moc dobré utíkat před realitou do snů. Zvlášť u tebe mi to připadá jako další stupeň rezignace na normální život. Ale to bychom se dostali zase někam, kam se mi už moc nechce.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka