od sioga 13. 11. 2010 19:36
jelikoz uz dlouha leta vubec nic nedelam krome toho ze jen sedim doma a posledni rok co jsem zacal hledat protejsek aspon na psani ale doposud nenasel, tak jsem posledni dobou snazil vyjit ze sveho fyzickeho tela v podobe astralniho a tak si uzit aspon trocha volnosti a abych mel aspon nejakou vyhodu nad ostatnimi ze bych ziskaval osobni informace, i kdyz asi tusim ze nejake vyssi bytosti to hlidaji aby k tomu zneuzivani nedochazelo ale snad by mne buh ochranil i kdyz asi on mi tu schopnost prave neda, uz nikoho jineho nemam pozadat o pomoc, no a co chci rict, ze se mi to nedarilo ty ruzna cviceni jak toho docilit, mne nejak nesli, mel jsem jen velkou touhu/chteni, ale stejne jako i pred mnoha lety, kdy jsem touzil po tom vyjit z tela kdyz mi vrstevnici si uzivali, se mi nepodarilo, ale dnes si myslim ze jsem mel z casti svuj prvni lucidni sen, uz tento podzim se mi podarilo aby se mi ve snu ukazala naha zenska, ano ja vim je to trapne, ale je to pravda, ale dnes jsem ve dne mezi odskocenim na zachod a vedel jsem ze jeste potrebuji se trochu dospat, tak jsem nejak postupne presel do vedomeho snu, byl jsem ve svym pokoji ale byl prazdny, a postupne jsem vedome vytvarel pro nej nabytek i kdyz ten jeho dyzajn uz byl nejak automaticky, byl moc pestrobarevny, coz mi nevadilo, ale nakonec jsem chtel nejakou televizi tam, ale porad se zobrazovali ty starsi modely, az nakonec se skoro pres celou zed objevila plasmova kterou jsem chtel, no i kdyz zpocatku ty sny jsou vedomove tak pak se trochu zacinaji vymykat kontrole, tak mozna se mi podari je mit plne ovladnutelne. podarilo se mi toho asi tim ze mi moc dobre slo vzpominani o cem se mi zdalo, a to i nejakou dobu do zadu i kdyz jsem si je tehdy nevzpomenul, no zkratka, jsem nic nadprirozeneho bohuzel ani toho pozemskeho skoro nezazil, tak tohle pro mne je rozhodujici udalost, coz dokazuje ze i neco mysteriozniho je mozne, a jelikoz to a.c. je zatim moje jedina nadeje jak vyjit z sveho pradna vesmiru, tak mozna se mi podari i toho dosahnout, i kdyz vim ze asi moc velke zazraky bych nemel cekat, ale aspon neco pro zacatek.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.