Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Rád bych něco zkusil, ale nevím jak do toho.. poradíte někdo?
Milan
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
jenom 2x? ja myslel ze je to bezna vec. hlavne v nedeli po ranu (v sobotu nee, to se po patku cejtim na umreni), kdyz se probudis, ale nechce se ti vstat a zas usnes, se mi to deje bezne. A fakt super : )milan.smart píše:Lucidni sny - sny ve kterych vite ze jste ve snu a muzete si delat co chcete (to uz sem i asi 2x stalo takze to je urcite mozne)
jannnn píše:jenom 2x? ja myslel ze je to bezna vec. hlavne v nedeli po ranu (v sobotu nee, to se po patku cejtim na umreni), kdyz se probudis, ale nechce se ti vstat a zas usnes, se mi to deje bezne. A fakt super : )milan.smart píše:Lucidni sny - sny ve kterych vite ze jste ve snu a muzete si delat co chcete (to uz sem i asi 2x stalo takze to je urcite mozne)
no me se sny jako takovy tako moc nezdaj. dalo by se rict, ze je to spis vyjimka, kdyz se mi neco zda )(nebo spis kdyz si to pamatuju).milan.smart píše:jannnn píše:jenom 2x? ja myslel ze je to bezna vec. hlavne v nedeli po ranu (v sobotu nee, to se po patku cejtim na umreni), kdyz se probudis, ale nechce se ti vstat a zas usnes, se mi to deje bezne. A fakt super : )milan.smart píše:Lucidni sny - sny ve kterych vite ze jste ve snu a muzete si delat co chcete (to uz sem i asi 2x stalo takze to je urcite mozne)
To se mášmě se skoro vubec nezdaj sny
respektive si je nepamatuju.. stve me to.. nevite nekdo nahodou jak to udelat aby se mi nejaky sny zdaly? nebo jak navodit ty lucidni sny?n/quote]
milan.smart píše:...
Lucidni sny - sny ve kterych vite ze jste ve snu a muzete si delat co chcete (to uz sem i asi 2x stalo takze to je urcite mozne)
...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků