Vrátit dluh dopravnímu podniku

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iwigirl 21. 10. 2006 17:14

kodl: zlodějina je jezdit načerno, když se ti nechce používat mhd ( k čemuž tě nikdo nenutí), tak choď pěšky.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ES0 21. 10. 2006 17:46

z toho navalu slusnosti se mi udelalo nevolno :-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 21. 10. 2006 18:13

iwi: Mohu tě uklidnit, že moc často nejezdím. Takže moc často nekradu. Pěšky je sice možná alternativa, nicméně dávám přednost autu...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 10. 2006 19:04

iwigirl píše:změnilo.

kupovala jsem si 3měsíční kupón někdy kolem 20.7. a dostala sem na něj razítko. Ony se totiž ty kupony v jednotl.zastavkách prodávají jen pár dní po začátku měsíce, poté už se musí na Bojiště a tam ti to orazítkují. /quote]

no tak to je škoda... :(

na těch zastávkách (Roztyly) to ještě funguje? :)

ale asi budu platit normálně, snad budou nový metra... ;)
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 21. 10. 2006 19:06

Kryštof: funguje, ale pouze prvních pár dní v měsíci..ne že 20.října přijdeš, že chceš kupón na říjen.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 10. 2006 06:58

iwigirl píše:kupovala jsem si 3měsíční kupón někdy kolem 20.7. a dostala sem na něj razítko. Ony se totiž ty kupony v jednotl.zastavkách prodávají jen pár dní po začátku měsíce, poté už se musí na Bojiště a tam ti to orazítkují.a/quote]

To je kvůli chytrákům které chytí při jízdě načerno a oni tvrdí že si jen zapoměli tramvajenku.
Takhle mají smůlu a musí zaplatit klasickou pokutu tuším 400 místo 30kč za zapomenutou tramvajenku.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 23. 10. 2006 09:22

jo jo .. nebo staci mit dve obcanky ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Louis 6. 12. 2006 21:44

(CZ)Mirek píše:Celý minulý měsíc jsem nějak neměl na to si koupit měsíčník a tak jsem jezdil prakticky celý měsíc na černo. Prostě mi na to už nezbyly volné finanční prostředky..
Teď po výplatě jsem si měsíčník hnedka koupil i když normálně mi ho platí mamka ale teď nemá..
Trochu mě hryže svědomí, že jsem celý minulý měsíc jezdil na černo, jezdil jsem tak i na brigádu a tak mám pocit, že ty peníze co jsem si vydělal nejsou zcela "čistě nabyté".
Uvažuju že bych ty dvě stovky mohl Dopravnímu podniku dodatečně zaplatit ale nevím jak. Koupit si měsíčník zpětně nemůžu a ta ženská co to prodává by asi dost koukala.. a koupit si měsíčník dvakrát na jeden měsíc taky nejde..

Neřeším kraviny? Jak byste postupovali vy?
:-)
Louis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod r.polasek 6. 12. 2006 22:17

Proboha. Připadneš mi jako z jahody na zem spadlý :) Kdybys nevěděl co s penězma, tak Praha 6, Koleje strahov, blok 4 :)
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod maty1976 7. 12. 2006 12:42

iwigirl píše:kodl: zlodějina je jezdit načerno, když se ti nechce používat mhd ( k čemuž tě nikdo nenutí), tak choď pěšky.o/quote]

To snad nemyslíš vážně, kdybys nebyla žena, volil bych ostřejší slova. Ceny MHD jsou nadgalaktická zlodějina, vrchol drzosti Dopravního podniku hl. města Prahy - za 1-4 stanice chtějí 14 Kč, za větší vzdálenost 20 Kč. Za minulého režimu (nechci ho pořád obhajovat, ale je to tak) stál lístek 1 Kč. To je dvacetinásobné zdražení. Existovaly turnikety, které prostě neplatiče na eskalátor nepustily. Rád vzpomínám na toto zařízení, které pamatuju coby dítě - schválně jsem nehodil minci a nechal se chytit těmi kleštěmi: bylo to praktické - bylo daleko méně černých pasažérů. Zavedl bych to znovu - při ceně jízdenky 5 Kč. Jakákoli mětská jízdenka nad 10 Kč je zlodějina, 20 Kč nebetyčná drzost. Jízdenky si nekupuju částečně z finančních důdodů (stačí že na cestě do práce platím benzín do auta a jízdenku na vlak: jedu autem 6 km na nádraží, pak 27 km vlakem a pak pět stanic metrem), částečně jako protest. Jsem připraven zaplatit zhruba 1 pokutu ročně.
maty1976
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 7. 12. 2006 17:56

maty: Ono ty ceny asi vychazeji z realnych nakladu na tu dopravu, ne? Uvedom si, ze musi posilat autobus do kazdyho widlakova, metro taky nestalo 100k...
Jestli se ti ty ceny nelibi, tak dopravni podnik nepouzivej. Kdyz je kram drahej, tak do nej prestanes chodit a nebudes ho vykradat, nebo jo?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Předchozí stránka