Vrátit dluh dopravnímu podniku

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 20. 10. 2006 22:10

Celý minulý měsíc jsem nějak neměl na to si koupit měsíčník a tak jsem jezdil prakticky celý měsíc na černo. Prostě mi na to už nezbyly volné finanční prostředky..
Teď po výplatě jsem si měsíčník hnedka koupil i když normálně mi ho platí mamka ale teď nemá..
Trochu mě hryže svědomí, že jsem celý minulý měsíc jezdil na černo, jezdil jsem tak i na brigádu a tak mám pocit, že ty peníze co jsem si vydělal nejsou zcela "čistě nabyté".
Uvažuju že bych ty dvě stovky mohl Dopravnímu podniku dodatečně zaplatit ale nevím jak. Koupit si měsíčník zpětně nemůžu a ta ženská co to prodává by asi dost koukala.. a koupit si měsíčník dvakrát na jeden měsíc taky nejde..

Neřeším kraviny? Jak byste postupovali vy?
(CZ)Mirek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 20. 10. 2006 22:11

neblázni...stalo se, stalo... dej ty 200 na nějakou charitu a máš to.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 20. 10. 2006 22:16

Neblazni. Spis bud rad, ze te nechytili a vem si z toho pouceni pro priste. A ty dve stovky nekomu dej, kazdou chvili je nejaka sbirka na neco. Oni se trolejbusy bez toho nezblaznej a detem aspon udelas radost :wink:
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pade 20. 10. 2006 22:31

nespravil si to naschvál, nebud smutny, to prejde. Peníze vracet nemusíš, hlavne že prište pujdeš "nabílo"
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 20. 10. 2006 22:43

Jsi jeden z mála poctivých, co to řeší :tleskani . Jiný by byl rád, že ušetřil. Jsi charakter.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod 2Pix 21. 10. 2006 02:32

Mirkuuu .. kde ty se tu beres kluku ? :-) .. dobri holubi se vraceji ? :-) ...

jinak Mirek je džedáj adav :-).... tak ho tak berte :-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod krtenek 21. 10. 2006 09:25

ally píše:Jsi charakter.
Ha ha. A když neměl tak taky jezdil, tomu se říká charakter.

(CZ)Mirek: Navštiv dopravní podnik, řekni jim co se stalo a dej na stůl peníze. Buď si je oproti potvrzení vezmou, nebo si je vezmou a daj ti k tomu pokutu, nebou tě vyhodí s nevěřícím pohledem nebo zavolají rovnou psychiatra.

Bože, já jezdil před lety asi rok zdarma. A žere mě svědomí? Ne. Asi nejsem charakter, jsem zlodějskej parchant.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 10. 2006 09:26

Musím říct že teda taky čumím... :o :) Takovou poctivku jsem dlouho neviděl...

no nic, já se přiznám, už jezdím asi třičtvrtě roku načerno. :oops: :eh :nenapadne ale když jsem si to počítal:

čtvrt roku mě vyjde asi na 300 Kč
revizor mě chytí maximálně jednou za čtvrt roku (víckrát se mi to fakt nestalo)
pokuta pokud mám legitku a kupón je jen 50 Kč - kupoń sice mít nebudu, ale když si ho pak dokoupím, nikdo nepozná že jsem ho neměl.
Tím pádem to může být za čtvrt roku (ale nemusí) být asi 170 Kč - ušetřím skoro 50%

To jsem ale hroznej co? :mrgreen:
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myndel 21. 10. 2006 09:31

Kryštof : V Brně už na takový vyzráli - pokud si koupíš kupón mimo přelom msíců, napíšou ti na ni datum a čas vydání
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 10. 2006 09:45

nj tak u nás ještě ne :P :D
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 21. 10. 2006 09:58

Kryštof: bavíš se teď o Praze?
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 10. 2006 10:19

jj o praze (teda jestli se to poslední doubou nezměnilo) ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 21. 10. 2006 10:37

[quote="Kryštof Korb";jj o praze (teda jestli se to poslední doubou nezměnilo) ;)-/quote]

změnilo.

kupovala jsem si 3měsíční kupón někdy kolem 20.7. a dostala sem na něj razítko. Ony se totiž ty kupony v jednotl.zastavkách prodávají jen pár dní po začátku měsíce, poté už se musí na Bojiště a tam ti to orazítkují.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ES0 21. 10. 2006 14:45

2Pix píše:...
jinak Mirek je džedáj adav :-).... tak ho tak berte :-)-/quote]

DŽEDAJ ADAV RULEZ :D
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 21. 10. 2006 15:49

Teď přemýšlím, jestli to vůbec myslíš vážně. Já MHD moc nepoužívám, a když, jezdím zásadně na černo. Podle mě je 15Kč za lístek (Brno) zlodějina, takže bych to neřešil. A jestli se ti ty dvě kila moc nelíbí, tak mi je dej :-)
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Další stránka