Ahoj Ally, myslel jsem to nějak takhle, prostě vlákno na vzkazy buď jedné, nebo více osobám, vítání, loučení...? (ale nechtěl bych aby se to zvrhlo, takže sem pište, jen vzkazy, které se jinam nehodí)
Normálně nedělám, ale zítřek už měl na mále. Naštěstí jsem to před chvílí zažehnal a zařídil si to až na pondělí. Ale v roce 1998 jsem dělal 46 sobot a ještě i nějaké neděle, z toho už jsem pomalu magořil. Roční limit na přesčasy byl 650 hodin a mě si koncem října volali na osobní, že už mám 680! (do konce roku to bylo stejně přes 700, protože mě tam firma chtěla...)
To znamená, že asi za dvě hodiny mi začíná víkend a Tobě přeji konečně taky nějaké to volno.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne